Las Palmas
Santa Cruz de La Palma
Veerboten naar La Palma
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Las Palmas - Santa Cruz de La Palma is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Las Palmas - Santa Cruz de La Palma

Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma Veerboot

De Las Palmas Santa Cruz de La Palma veerdienst verbindt Gran Canaria met La Palma. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

Las Palmas Santa Cruz de La Palma vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gran Canaria naar La Palma.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  De reistijd per veerboot van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma is ongeveer 8h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  De prijs van de ferry overtocht van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma is 405 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma en dat is
  • Naviera Armas
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  Boek overtochten van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma reizen met
  • Naviera Armas
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  Ja, je kunt met een voertuig van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma reizen met
  • Naviera Armas
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Las Palmas en Santa Cruz de La Palma?

  De afstand van Las Palmas naar Santa Cruz de La Palma is ongeveer 144 zeemijlen.

Las Palmas Gids

Las Palmas, officieel Las Palmas de Gran Canaria genoemd, is een stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria in de Canarische eilanden. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en ongeveer 150 km van de kust van Afrika. De stad heeft een heerlijk subtropisch klimaat met warme, droge zomers en matig warme winters. De stad kan zijn geschiedenis terug tot 1478 traceren toen het opgericht werd door Juan Rejon.

De stad biedt tal van activiteiten en attracties waanronder theaters, bioscoops, opera, concerten, musea en galeries. In feite is de stad gastheer voor de Canarische Eilanden Music Festival en het International Film Festival. De belangrijkste historische gebouwen zijn in de populaire wijk Vegueta te vinden waar enkele van de meest belangrijke historische gebouwen hebben gestaan voor de afgelopen vijfhonderd jaar: de kapel van San Antonio Abad, de Plaza de Santa Ana begrensd door de Casas Consistoriales, de Obispado, de Casa Regental en de kathedraal Santa Ana.

Las Palmas is de belangrijkste veerhaven op het eiland. Omdat het eiland in het midden van de archipel ligt heeft de haven verbindingen naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook het zuiden van Spanje (Huelva en Cádiz).


Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.