Dodekanesos

Hoe u overtochten vanuit Dodekanesos naar Turkije kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Dodekanesos naar Turkije. De havens van 3 havens in Dodekanesos worden per boot verbonden met 4 havens in Turkije.

Er zijn een gecombineerd 67 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Kos naar Turgutreis).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Dodekanesos and Turkije een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Dodekanesos Turkije Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Dodekanesos naar Turkije

Over Dodekanesos:

De twaalf Dodekanesos eilanden liggen in de zuidoostelijke hoek van de Egeïsche Zee en beschikken over een van de zonnigste klimaat van Griekenland.

Zo divers als ze zijn mooi, de Dodekanesos zijn de complete Griekse pakket en bieden een breed scala aan attracties, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten, historische wonderen en architectonische meesterwerken.

De meest bezochte en populaire eiland, Rhodos is rijk aan middeleeuwse geschiedenis en biedt de perfecte setting voor romantische wandelingen in de beroemde oude binnenstad. Spannende activiteiten zijn er in overvloed op de Dodekanesos, ook, in het bijzonder op Telendos, waar u kunt scuba duiken door middel van een oude gezonken stad.

De Dodekanesos eilanden bieden tal van geweldige vertrekpunten voor tal van Europese bestemmingen, maar ook frequent routes binnen de eilanden zelf. Als gevolg van de hoeveelheid van de eilanden in de regio, het reizen per veerboot is veruit de meest handige manier om rond te reizen.

Over Turkije:

Turkije ligt aan de Middellandse Zee in het westen van Azië. Een klein gedeelte van het land ligt in het zuidoosten van Europa, met in het zuidwesten de Middellandse Zee, in het westen de Egeïsche Zee en in het noorden de Zwarte Zee.

Als de bakermat van culturen en civilisaties die Europa met Azië verbindt staat Turkije bekend om haar grote culturele erfgoed, historische sites en archeologische wonderen. Er is echter zoveel meer bewonderenswaardig. Van ruige bergen en vruchtbare valleien tot slaperige dorpjes en witte zandstranden. Het maakt allemaal deel uit van de Turkse nalatenschap.