Vergelijk overtochten van Algerije naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Algerije

Algerije is het grootste land van Afrika met een kustlijn met uitzicht op de Middellandse Zee en een interieur onder de Sahara woestijn die bezaaid is met schilderachtige ruïnes.

Ooit de thuisbasis van een groot aantal rijken en dynastieën, Algerije biedt nu een divers cultureel erfgoed en een overvloed aan fascinerende historische bezienswaardigheden. Er zijn hele Romeinse steden, boeiende musea en bruisende medina om ontdekken.

De hoofdstad Algiers wordt gekenmerkt door witte gebouwen oprijzen uit de zee, bestaande uit zowel een moderne en oude gedeelte. Echter, opvallende kenmerk van de stad en de meest bezochte attractie is de enorme Casbah, of 'burcht', met zijn doolhof van smalle straatjes en spectaculaire Ottomaanse paleizen.

Algerije is ideaal gelegen voor het varen naar Zuid-Europa, en met meerdere havens langs de 1600 kilometer lange kustlijn, is er een schat van veerdiensten. De meeste routes over de Middellandse Zee hebben een relatief lange reistijd, dus zorg ervoor dat je een comfortabele hut aan boord reserveert.

Over Italië

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.

Veerboten van Algerije naar Italië

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking