Fishbourne

Hoe boekt u een Veerboot naar Fishbourne

Op directferries.nl kunt u online snel, gemakkelijk en veilig uw overtocht naar de haven van Fishbourne in Eiland van Wight plannen, vergelijken en boeken.

Om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke tarief voor uw reis betaald tonen wij niet alleen het tarief voor de geselecteerde overtocht, maar we tonen tevens voor ferry's naar Fishbourne omstreeks dezelfde vertrektijd, alsmede cruises naar alternatieve bestemmingen.

Het is werkelijk makkelijk om te besparen op uw overtocht naar Fishbourne met directferries.nl. Het enige wat u hoeft te doen is uw vertrekplaats, ferry route en het aantal passagiers op de ferry naar Fishbourne te selecteren en op zoek te klikken.

Veerboten naar Fishbourne

Klik voor Kaart

Veerboot naar Fishbourne Alternatieven

Fishbourne Veerdiensten

 • Wightlink Portsmouth naar Fishbourne
  • 24 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Fishbourne klantenrecensies

 • "Wight Link"

  Gezellige, snelle verbinding tussen Isle of Wight en Portsmouth. Alle comfort aanwezig en geen lange wachttijden

  'Ermelinda Dom' reisde per boot Veerboot naar Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  .

  'Danny' reisde per boot Veerboot naar Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht, heen en terug"

  De boot vaarde zowel heen als terug prima op tijd. Het is een comfortabele overtocht. Wel relatief duur. Vreemd dat de overtocht naar the Isle of Wight duurder is dan de overtocht Duinkerke-Dover. Nog een opmerking: als er dan toch grote ledschermen staan om de eerstvolgende vaart aan te geven, zorg dan ook dat ze werken. Heenweg gaf continue 23.59 aan, de terugweg gaf een half uur te laat aan.

  'Arjen' reisde per boot Veerboot naar Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder
 • "Prettig geregeld"

  Wij hadden een boeking van Portsmouth naar Fishbourn en een retourboeking op dezelfde route. Door vele files kwamen wij in de haven en was ons schip al vertrokken. Ondanks de drukte werden we direct op de eerstvolgende geboekt. Onze terugreis wilden we wijzigen van Yarmouth naar Lymington. Dat kon gaf men aan, tegen betaling. Wat ons betreft geen probleem. Toen we ons meldden mochten we direct mee zonder 1 cent bij te betalen. Complimenten Wightlink voor jullie excellente service en vriendelijkheid! Prima rederij en het aanbevelen waard!

  'Daan' reisde per boot Veerboot naar Fishbourne met Wightlink

  Lees meer Lees minder