Valle Gran Rey naar Los Cristianos Veerboot

De Valle Gran Rey Los Cristianos veerdienst verbindt La Gomera met Tenerife. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten.

Valle Gran Rey Los Cristianos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Valle Gran Rey - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Valle Gran Rey Los Cristianos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valle Gran Rey Los Cristianos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos Gids

Het Spaanse stadje Los Cristianos behoort tot de populairste vakantiebestemmingen op het Canarische Eiland Tenerife. Los Cristianos beschikt over prachtige stranden. Vanuit de haven kunt u bootexcursies maken of op de veerboot stappen naar het nabijgelegen eiland La Gomera om te scubaduiken. La Gomera is de afgelopen decennia uitgegroeid van een slaperig vissersstadje tot een bloeiende toeristische trekpleister. Aan de lange promenade vindt u een groot aantal restaurants, bars en cafés die lokale en internationale gerechten serveren. Daarnaast zijn er Los Cristianos leuke winkeltjes en boetiekjes te vinden waar u goedkoop kunt shoppen.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastian de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.