Valle Gran Rey naar Los Cristianos Veerboot

De Valle Gran Rey Los Cristianos veerdienst verbindt La Gomera met Tenerife. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Valle Gran Rey Los Cristianos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Valle Gran Rey - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 12 Afvaarten / Week 1 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Valle Gran Rey Los Cristianos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valle Gran Rey Los Cristianos boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een van de meest populaire en drukste resorts op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. De stranden zijn mooi en het heeft een haven die visreizen, cruises, uitstapjes biedt op de boot met glazen bodem, duikexcursies en veerboten naar het naburige eiland La Gomera. Los Cristianos was ooit een oud vissersdorp dat door de jaren heen heeft ervaren grote uitbreiding, waardoor het een populaire keuze voor een dagje uit. Veel vakantiegangers verblijven in de rustigere resorts en bezoek Los Cristianos voor de buzz voordat post terug naar hun terugtocht elders op het eiland. Een groot deel van de actie draait om het voetgangersgebied dat grenst aan het strand. Deze lange promenade is een toevluchtsoord voor goede kwaliteit restaurants, bars en cafés die voedsel bieden uit de hele wereld, maar ook typische Canarische gerechten. 'S nachts, het oplicht als een van de drukste plaatsen in het zuiden van Tenerife. Afstand van de stranden en de promenade gebied, vindt u een labyrint van winkels, waaronder boetieks, designer labels en andere grote plaatsen met koopjes, en tal van cafés en bars.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.