Tanah Merah naar Bintan Lagoon Resort Veerboot

De Tanah Merah Bintan Lagoon Resort veerdienst verbindt Singapore met Bintan Island. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Mozaic Ferry Lines. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten.

Tanah Merah Bintan Lagoon Resort vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Tanah Merah - Bintan Lagoon Resort Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Tanah Merah Bintan Lagoon Resort tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Tanah Merah Gids

De regio Tanah Merah is gelegen in het oosten van Singapore en bestaat voornamelijk uit particuliere woningen, lichte industriële parken en country clubs. Ook gelegen in de buurt van de East Coast Park. Het land werd in de jaren 1970 toen de meeste van de regio heuvels werden geëgaliseerd en in zee gedumpt. Tevens bevindt zich op de landaanwinning is de East Coast Parkway. De Temasek Primary School staat waar de Tanah Merah Kechil klif stond. Op de kruising van Bedok South Avenue en Upper East Coast Road aan de ene kant, en aan de New Upper Changi Road aan de andere, is waar de heuvels plotseling beëindigen.

Er zijn een aantal transportroutes die voorsteden van de regio bedienen waardoor het voor iedereen toegankelijk maakt. Nieuwe Upper Changi Road, die door de woonwijk van Tanah Merah loopt, biedt een aantal busdiensten, waarvan sommige reizen lange afstanden.

Het gebied is ook de thuisbasis van de Tanah Merah Ferry Terminal met regelmatige diensten naar het Indonesische Riau.