Syros
Andros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Andros

Veerboot van Syros naar Andros

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Veerboten naar Syros en Andros kosten tussen €6 en €19, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Andros veerboten.

Syros Andros Veerdienst Tijden

De eerste Syros Andros veerboot vertrekt meestal vanuit Syros rond 19:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:00.

Hoe lang is de veerdienst van Syros naar Andros?

Syros Andros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3 uur 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Syros Andros Veerdienst schema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Syros naar Andros verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Syros Andros Veerboot Prijzen

Syros Andros veerboot prijzen variëren tussen €6* en €19*. De gemiddelde prijs is meestal €13*. De goedkoopste Syros Andros veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €13*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Andros?

De afstand tussen Syros en Andros is ongeveer 31,3 mijl (50,3 km) of 27,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Andros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Syros en Andros.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Andros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Syros en Andros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Andros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Andros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Andros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 16 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 0m
Eerste veerboot 19:00
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Andros?

De reistijd per veerboot van Syros naar Andros is ongeveer 2h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Andros?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Andros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Andros is 16 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Andros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Andros. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Andros?

Boek overtochten van Syros naar Andros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Syros en Andros?

De afstand van Syros naar Andros is ongeveer 27 zeemijlen.

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Andros Gids

Het Griekse eiland Andros maakt deel uit van de Cycladen en is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Andros ligt op ongeveer 10 km naar het zuidoosten van het eiland Euboea en 3 km naar het noorden van Tinos. Andros is het meest noordelijke eiland van de groep en heeft een grote marine-traditie met een echte ansichtkaart landschap. Afgezien van de zandstranden, zijn er rotskusten, bergketens afgewisseld met vruchtbare vlaktes, weelderige vegetatie en overvloedig stromende beekjes. De hoofdstad van het eiland, Hora (wat betekent "hoofddorp") is de thuisbasis van de beroemde Griekse kapiteins en reders, en er is een opmerkelijke combinatie van middeleeuwse, neoklassieke en de stijl van het eiland duidelijk in zijn huizen. Trappen, een ruim plein met bomen, smalle straatjes, opmerkelijke kerken en musea, winkels, cafés en restaurants hun rol spelen in de schoonheid van de plaats. Naar boven dat schoonheid af, is er een Frankische kasteel op een eilandje verbonden met het belangrijkste eiland met een gebogen stenen brug dateert uit de 13e eeuw.

Het eiland is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook naar de andere eilanden van de Cycladen, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos.


Syros naar Andros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 19:00 22:00 3 uur do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.