Stari Grad
Korcula
Veerboten naar Eiland Korcula
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stari Grad - Korcula

Stari Grad naar Korcula Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Eiland Hvar naar Eiland Korcula op de Stari Grad Korcula route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Raadpleeg onze Stari Grad Korcula ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Eiland Korcula, inclusief alle veermaatschappijen op de Stari Grad Korcula route en alternatieve veerdiensten.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Stari Grad Korcula in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland Hvar naar Eiland Korcula.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Stari Grad naar Korcula?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Stari Grad naar Korcula en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Stari Grad naar Korcula?

Boek overtochten van Stari Grad naar Korcula via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Stari Grad naar Korcula?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Stari Grad naar Korcula?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Stari Grad naar Korcula?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Stari Grad Gids

De Kroatische stad Stari Grad is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatië regio van Kroatië. Het ligt aan het eind van een lange beschermde baai en wordt beschouwd als een van de oudste steden in Europa. De oudste delen van de stad werden uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Vanwege de ligging in het midden van het eiland Hvar Stari Grad's, is het een veilige haven te zeilers voor eeuwen. Baai van Stari Grad wordt nog regelmatig bezocht door de meeste mensen reizen per boot door Midden-Dalmatië. Een wandeling door het centrum van Stari Grad's, gekenmerkt door smalle straatjes en pleintjes, roept een gevoel van het verleden. Het meest opvallende gebouw in Stari Grad is Tvrdalj, een grote en goed bewaarde versterkte burcht ooit behorend tot de bekende Kroatische dichter Petar Hektorovic. Let op de Latijnse en Kroatische inscripties in de muren en het standbeeld van Petar Hektorovic in de voorkant van het kasteel.

Vanuit de haven van de stad, veerboten naar Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.


Korcula Gids

De Kroatische eiland Korcula is een van de groenste eilanden aan de Adriatische zee en is ook een van de meest populaire bestemmingen van Kroatië. Net als veel van de Kroatische eilanden, de Grieken, die het eiland de naam Korkyra Melaina of 'Black Corfu' gaf vanwege zijn donkere en bosrijke uitstraling, hebben hier voor het eerste gewoond. Het eiland zelf is rijk aan kunst en cultuur, evenals het hebben van prachtige natuur met vele kleine en afgelegen stranden en baaien, kleine en onbewoonde eilanden en een adembenemend uitzicht. De belangrijkste stad op het eiland wordt ook genoemd Korcula en is een typische middeleeuwse ommuurde Dalmatische stad, met zijn ronde verdedigingstorens en cluster van rode daken huizen.

Korkula Old Town is een middeleeuwse ommuurde stad staat op een ovaal stuk land diep uitsteekt in de Peljesac kanaal. De stad zelf is vol met smalle straatjes die aftakken van de ruggengraat van de hoofdstraat. Visgraten vorm werd gebruikt in Korcula Old Town ontwerp tot effecten van wind en zon te verminderen en haar inwoners te voorzien van beschutte en comfortabele accommodatie. De architectuur in de oude binnenstad wordt vooral beïnvloed door Venetiaanse renaissance, maar er zijn ook enkele mooie voorbeelden van 1930 architectuur.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.