Skala Kamirou
Tilos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Skala Kamirou - Tilos

Skala Kamirou naar Tilos Veerboot

De Skala Kamirou Tilos veerdienst verbindt Dodekanesos met Dodekanesos. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Alko Ferries. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 20 minuten.

Skala Kamirou Tilos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Skala Kamirou naar Tilos?

De reistijd per veerboot van Skala Kamirou naar Tilos is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Skala Kamirou naar Tilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Skala Kamirou naar Tilos en dat is
  • Alko Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Skala Kamirou naar Tilos?

Boek overtochten van Skala Kamirou naar Tilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Tilos Gids

Het Griekse eiland Tilos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en ligt aan de Egeïsche Zee. In tegenstelling tot sommige van zijn buren, Tilos is een rustig eiland met enkele bewoners, die als gevolg is erin geslaagd om zijn originele Griekse sfeer en charme behouden. Degenen die wonen op het eiland grotendeels leven van de visserij, wat de landbouw en de kleine toeristische dat bestaat. Een populaire site op het eiland is het mooi maar verlaten 15e eeuwse klooster van Agios Panteleimon, die enkele interessante pictogrammen bevat. Ook van belang is het Kasteel van de Ridders, waar de ridders van St. John gebaseerd waren in de 15e eeuw. Ook op het eiland zijn een aantal andere kerken, waaronder misschien wel de bekendste kerk van de Aartsengel Michael, die in Megalo Chorio. Andere populaire sites op het eiland zijn het Park van Tilos, met zijn vele soorten flora en fauna, en de Grot van Charkadio waar bezoekers de overblijfselen van de dwergolifanten dat sommige 45.000 jaar geleden leefde op het eiland kunt zien. De gefossiliseerde botten, werden voor het eerst in 1970 ontdekt.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.