Schinoussa
Aegiali
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Schinoussa - Aegiali

Veerboot van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos)

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Schinoussa en Aegiali (Amorgos). 2 maatschappijen varen deze route SAOS Ferries & Small Cyclades Lines en dit het hele jaar door. Schinoussa Aegiali (Amorgos) veerboten kosten tussen €13 en €24, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Schinoussa Aegiali (Amorgos) veerboten.

Schinoussa Aegiali (Amorgos) Veerboot Tijden

De eerste Schinoussa Aegiali (Amorgos) ferry vertrekt meestal vanuit Schinoussa rond 15:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:30.

Hoe lang is de veerboot van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos)?

Schinoussa Aegiali (Amorgos) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Schinoussa Aegiali (Amorgos) Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door SAOS Ferries & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Schinoussa Aegiali (Amorgos) Veerboot Prijzen

Schinoussa Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €13* en €24*. De gemiddelde prijs is €15*. De goedkoopste Schinoussa Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €15*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos)?

De afstand tussen Schinoussa en Aegiali (Amorgos) is ongeveer 51,9 km of 28,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Schinoussa Aegiali (Amorgos) veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Schinoussa en Aegiali (Amorgos).

Kan ik te voet reizen van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SAOS Veerboten, Kleine Cycladen Lijnen tussen Schinoussa en Aegiali (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos)?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan op de veerboten van Schinoussa naar Aegiali (Amorgos).

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Schinoussa - Aegiali (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SAOS Ferries & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 19 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 15m
Snelste Zeiltijd 3h 10m
Eerste veerboot 15:55
Laatste veerboot 16:30
Afstand 28 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Schinoussa naar Aegiali?

De reistijd per veerboot van Schinoussa naar Aegiali is ongeveer 3h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Schinoussa naar Aegiali?

De prijs van de ferry overtocht van Schinoussa naar Aegiali kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Schinoussa naar Aegiali is 18 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Schinoussa naar Aegiali?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Schinoussa naar Aegiali en dat is
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Schinoussa naar Aegiali?

Boek overtochten van Schinoussa naar Aegiali via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Schinoussa en Aegiali?

De afstand van Schinoussa naar Aegiali is ongeveer 28 zeemijlen.

Schinoussa Gids

Een van de Cycladen aan de Egeïsche Zee, het Griekse eiland Schinousa of Schinoussa, is gelegen in het zuiden van het eiland Naxos, tussen de eilanden Irakleia en Koufonisia. De stad Mersini is de thuisbasis van de haven van het eiland dat bekend staat als één van de beste schuilplaatsen voor kleine schepen in de Egeïsche regio. Hoofdstad van het eiland is Chora genoemd en heeft mooie authentieke Cycladische architectuur, met witte huisjes versierd met prachtige Bougainvillea, geplaveide straten, kerken en een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Er is een rijke culturele geschiedenis op het eiland met een aantal monumenten getuige van haar geschiedenis. Populaire bezienswaardigheden op het eiland zijn de kerk van Eisodia Theotokou in Hora, de Kerk van Evangelismos bij Messaria, het Archeologisch Museum, het Museum voor Volkskunde en de Grot van Peiratis die gelegen is langs de weg die naar de haven leidt.

Het eiland is ook populair bij wandelaars vanwege de muilezel paden op het eiland, waarvan sommige uit de klassieke oudheid dateren. De paden kruisen door het eiland en bieden een prachtig uitzicht. Sommigen leiden naar afgelegen stranden, afgelegen berglandschap, geheime valleien en enkele authentieke dorpjes.


Aegiali Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in de Cycladen eilandengroep. Het eiland heeft vele attracties, waaronder het klooster van Panagia Hozoviotissa die is gelegen aan de noord oosten van Chora. Het klooster ligt aan de rand van een klif en werd gebouwd in de vroege tweede millennium aan een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft het publiek te zien voor bezoekers om te genieten.

Het eiland heeft vele overblijfselen van oude beschavingen en onderscheidt zich door de omvang en de kwaliteit van de muren die de stad Arkesini omringen en door de oude torens waarvan de resten zijn verspreid over het hele eiland, door de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties , de vazen en andere antiquiteiten.

Er zijn twee havens op het eiland in de steden van Katapola en Aiyiáli die Amorgos te sluiten op het Griekse vasteland haven van Piraeus met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 30 minuten. Katapola is de belangrijkste haven van het eiland, evenals een haven voor boten en kleine cruiseschepen. Aiyiáli de tweede haven van Amorgos, is populair bij jonge mensen als het is de site van camping het eiland. Amorgos is ook verbonden met de eilanden Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea.


Schinoussa naar Aegiali Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 16:30 19:50 3 uur 20 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.