Saranda naar Brindisi Veerboot

De Saranda Brindisi veerdienst verbindt Albanië met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Red Star Ferries. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 30 minuten.

Saranda Brindisi vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Saranda - Brindisi Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Saranda Brindisi tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Saranda Brindisi boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Brindisi Gids

De Italiaanse havenstad Brindisi ligt aan de Adriatische kust in de regio Apulië van het land. Net als veel van de andere steden aan Puglia Adriatische kust, is de geschiedenis van Brindisi onlosmakelijk verbonden met het land dat over de zee naar het oosten liggen. Dankzij de grote natuurlijke haven, heeft de stad altijd geweest, en blijft, één van de belangrijkste havens van Italië. Vandaag is het de belangrijkste vertrekpunt voor veerboten op weg naar Griekenland en de Balkan, maar tijdens het Grieks en in het bijzonder de Romeinse tijd en in de Middeleeuwen, het diende vele andere doeleinden. Er zijn veel dingen te doen en te zien in de stad, waaronder het Castello Svevo (of Kasteel Grande) en de Aragonese Castle. De voormalige werd gebouwd door keizer Frederik II en heeft een trapezium plan met massieve vierkante torens. De laatste werd gebouwd door koning Ferdinand I van Napels aan het eind van de 15e eeuw op de S. Andrea eiland welke poort van de stad wordt geconfronteerd.

Vanuit de haven van de stad, ferry's vertrekken naar bestemmingen zoals Paxi, Corfu, Igoumenitsa, Zakynthos en Patras.