Santa Cruz de Tenerife
Las Palmas
Veerboten naar Gran Canaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas

Nieuwste aanbiedingen voor Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas

Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Las Palmas veerdienst verbindt Tenerife met Gran Canaria en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 6 keer per dag en duurt 1 uur 40 minuten.

Dus dat is een totaal van 43 overtochten per week op de Santa Cruz de Tenerife Las Palmas route tussen Tenerife en Gran Canaria. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tenerife naar Gran Canaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas is ongeveer 3h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas is 180 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Boek overtochten van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • De afstand van Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas is ongeveer 53 zeemijlen.

Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Veerboot klantenrecensies

 • "Top veerdienst tussen de twee belangrijkste eilanden van de Canaren"

  Een zeer moderne vloot van katamarans verzorgt de lijndienst tussen Santa Cruz en Las Palmas. De boot is voorzien van ruim voldoende stoelen en parkeerplekken voor auto's. De bar aan boord heeft een goede selectie van versnaperingen om onderweg gedurende de 1 h40min durende overtocht te nuttigen. Hoewel het bij onstuimige zee wat schommeling kan zijn op de boot, is dit toch de meest comfortabele manier van reizen tussen de twee Hoofdsteden.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima"

  allles OK

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.


Las Palmas Gids

Las Palmas de Gran Canaria, is de hoofdstad van het eiland Gran Canaria op de Canarische Eilanden, Spanje. De stad is gelegen in het noordoostelijke deel van het eiland, in een prachtig landschap die uit twee baaien bestaat en prachtige stranden heeft; Playa de las Canteras en Playa de las Alcaravaneras. Opgericht in 1478, Las Palmas heeft een belangrijke historische en culturele erfgoed, waarvan een groot deel terug te vinden in de wijk Vegueta, de oudste wijk van de stad, die werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1990. De stad heeft een indrukwekkende infrastructuur van hotels en appartementen en de haven, Puerto de La Luz, is een van de belangrijkste in Europa, waardoor de stad een zeer kosmopolitisch imago. Er is genoeg om bezoekers te druk in Las Palmas te houden. Of u nu direct in de stad blijven of reizen naar de hoofdstad van elders op het eiland, bent u verzekerd van een rijkdom aan keuzes om uw vakantie te complimenteren. Bezoekers zullen het beste van beide werelden te vinden, met een lang zandstrand en de drukte van het stadsleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook naar het zuiden van Spanje (Huelva en Cadiz).


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking