polferries_scandinavia

Scandinavia

Verzorgd door Polferries op de route Gdansk Nynashamn

Scandinavia, het moderne en luxueuze veerboot van Polferries heeft een capaciteit van maximaal 1800 passagiers en 500 auto's. Faciliteiten aan boord omvatten o.a. voldoende hutten, stoelen, een winkel, bars, een cafe, restaurants, cafetaria's, kinderspeelruimte en een bioscoop.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

M/V Scandinavië beschikt over een selectie van en-suite binnen en buitenhutten (met uitzicht op zee) voor meer dan 900 passagiers, en een zitruimte met gereserveerde zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over 2 restaurants, brede selectie van gerechten. Vivaldi restaurant serveert diverse maaltijden en snacks en heeft een prachtig uitzicht op de Baltische Zee. Het Zorba restaurant ligt in het midden van het schip en serveert Griekse gerechten in een gezellige sfeer. Het dinerbuffet de kantine is self-service, waarbij u zelf de producten kunt pakken. Bij de achtersteven van het schip ligt een cafe ie ´s nachts verandert in een nachtclub, en op het bovenste dek ligt de panorama bar met een capaciteit van 200 personen.

Shoppen aan boord

In de winkels aan boord vindt u onder andere tabak, parfum, aftershave, cosmetica, reisbenodigheden, ondergoed, designer kleding en nog veel meer.

Extra faciliteiten aan boord

M/f Scandinavia is voorzien van o.a. een bioscoop met 200 zitplaatsen, casino met speelautomaten en spel tafels zoals roulette en blackjack. Er is ook een open dek met een 'tuin'.

Reizen met kinderen

Het schip beschikt over een aparte speelruimte voor de kinderen.

Toegankelijkheid

Er zijn een aantal hutten, speciaal aangepast voor passagiers met beperkte mobiliteit.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Scandinavia gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Scandinavia

polferries_scandinavia_cinema polferries_scandinavia_lux_cabin polferries_scandinavia_lux_cabin_beds polferries_scandinavia_panorama_bar polferries_scandinavia_panorama_bar_2 polferries_scandinavia_panorama_bar_3 polferries_scandinavia_reception polferries_scandinavia_reception_far polferries_scandinavia_seating polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_2 polferries_scandinavia_vivaldi_restaurant_sign polferries_scandinavia_zorba_restaurant

Andere Polferries Schepen

Scandinavia Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip