Patmos
Karpathos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Patmos - Karpathos

Patmos naar Karpathos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Patmos en Karpathos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Patmos Karpathos veerboten.

Patmos Karpathos Vaartijden

Patmos Karpathos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Patmos rond 22:40. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 12u 30m.

Patmos Karpathos Veerboot Prijzen

Patmos Karpathos veerboot prijzen variëren tussen €91* en €105*. De gemiddelde prijs is €105*. De goedkoopste Patmos Karpathos veerboot prijzen beginnen vanaf €91*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €105*. De gemiddelde prijs voor een auto is €162*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Patmos naar Karpathos?

De afstand tussen Patmos en Karpathos is ongeveer 121,2 mijl (195,0 km) of 105,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Patmos Karpathos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan het reizen met auto's aan boord tussen Patmos en Karpathos momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Patmos naar Karpathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Patmos en Karpathos.

Patmos Karpathos Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Patmos naar Karpathos?

De reistijd per veerboot van Patmos naar Karpathos is ongeveer 12h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Patmos naar Karpathos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Patmos naar Karpathos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Patmos naar Karpathos?

Boek overtochten van Patmos naar Karpathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Patmos Gids

Patmos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is een van de meest noordelijke van de Dodekanesos eilandengroep. Het eiland ligt vlak bij de westkust van Turkije en de hoofdstad van het eiland is Chora. De haven ligt in het centrum van Skala. Patmos staat bekend als het "Eiland van de Apocalyps" en trekt toeristen vanuit de hele wereld. Patmos is echter een zeer pittoreske eiland, met de traditionele witte huizen, azuurblauwe water, een bruisend nachtleven en gastronomische verrassingen. Een grote attractie op het eiland is de Grot van de Apocalyps, die beschouwd wordt als de heilige grot waar Sint Ioannis de stem van God hoorde en de Apocalyps schreef. In de grot, kunnen bezoekers het kruis gegraveerd door Saint Ioannis bewonderen, evenals de drie kleine scheurtjes op de rots zien vanwaar de stem van God kwam, een symbool van Holly Trinity.

Patmos heeft veerboten naar Piraeus, de andere Dodekanesos eilanden, en ook naar de andere eilanden aan de Egeïsche Zee, zoals Samos en Ikaria. De reistijd vanuit Piraeus naar Patmos is ongeveer 7 uur. De reis naar de nabijgelegen eilanden van de Dodekanesos duurt ongeveer 2 uur. Reizen vanuit Ikaria of Samos duren iets langer.


Karpathos Gids

Het Griekse eiland Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en een van de meest spectaculaire van Griekenland. Het is gelegen aan de zuidkant van de Egeïsche Zee, tussen de eilanden Rhodos en Kreta. Door zijn afgelegen ligging en de afstand van andere Griekse eilanden, Karpathos begon pas te ontwikkelen in de afgelopen decennia. In feite heeft de zuidelijke kant van het eiland voornamelijk ontwikkeld voor het toerisme, terwijl de centrale en de noordelijke delen van het eiland ongerepte en authentieke zijn gebleven, met pittoreske dorpjes weg van het massatoerisme. Karpathos is vooral bekend om zijn exotische stranden met het gouden zand en het kristalheldere water. Vakanties in Karpathos zijn ideaal voor gezinnen en wandelaars, zoals de wandelpaden die het eiland over te steken leidt bezoekers naar geweldige plekken.

Veerboten vanuit Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kásos.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.