COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Nusa Lembongan - Gili Trawangan is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Indonesië naar Gili eilanden pagina.

Nusa Lembongan - Gili Trawangan Veerbootmaatschappij

Nusa Lembongan naar Gili Trawangan Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen Indonesië en Gili eilanden op de Nusa Lembongan naar Gili Trawangan route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Nusa Lembongan Gili Trawangan ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Gili eilanden kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Nusa Lembongan naar Gili Trawangan in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!