Napoli
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Napoli - Procida is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Napoli - Procida

Nieuwste aanbiedingen voor Napoli - Procida

Napoli naar Procida Veerboot

De Napoli Procida veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. SNAV Aliscafi varen tot maximaal 32 keer per week, Caremar 7 keer per dag & de veerdienst van Caremar (Hydrofoil) vaart tot maximaal 7 keer per dag.

Er is een totaal van 19 overtochten per dag op de Napoli Procida route tussen Italië en Gulf of Napoli en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Napoli naar Procida is ongeveer 43m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Napoli naar Procida kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Napoli naar Procida is 93 €.
 • Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Napoli naar Procida. Dit zijn
  • SNAV Aliscafi
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • Boek overtochten van Napoli naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Napoli naar Procida reizen met
  • SNAV Aliscafi
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Napoli naar Procida reizen met
  • Caremar
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • SNAV Aliscafi
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • De afstand van Napoli naar Procida is ongeveer 14 zeemijlen.

Napoli Procida Veerboot klantenrecensies

 • "Naar Procida"

  Ok! Goede reis!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "How we went to Procida and landed on Ischia"

  When the boat arrived in the Harbor of Procida we were still at the upperdeck. We just went down after taking a few pictures and we were very astonished to see the boat leaving the harbour al ready…so we went to Ischia, no choice. There we bought a returnticket for Procida and one hour later we quickly went of and landed at Procida where we had a wonderfull day on the beautifull island.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking