Livorno
Ile Rousse
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Livorno - Ile Rousse

Veerboot van Livorno naar Ile Rousse

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Livorno en Ile Rousse. 2 exploitanten bieden deze route Corsica Ferries & La Meridionale aan, het hele jaar door. Livorno Ile Rousse veerboten kosten tussen €91 en €324, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Livorno Ile Rousse veerboten.

Livorno Ile Rousse Veerboot Tijden

De eerste Livorno Ile Rousse veerboot vertrekt meestal vanuit Livorno rond 07:45. De laatste veerboot vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerboot van Livorno naar Ile Rousse?

Livorno Ile Rousse Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u 24m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 29m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Livorno Ile Rousse Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Livorno naar Ile Rousse. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries & La Meridionale. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Livorno Ile Rousse Veerboot Prijzen

Livorno Ile Rousse veerboot prijzen variëren tussen €91* en €324*. De gemiddelde prijs is €203*. De goedkoopste Livorno Ile Rousse veerboot prijzen beginnen vanaf €23*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €95*. De gemiddelde prijs voor een auto is €206*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Livorno naar Ile Rousse?

De afstand tussen Livorno en Ile Rousse is ongeveer 112,9 mijl (181,7 km) of 98,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Livorno Ile Rousse veerboot?

Ja, Corsica Ferries, La Meridionale staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Livorno en Ile Rousse. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Livorno en Ile Rousse.

Kan ik te voet reizen van Livorno naar Ile Rousse?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten, La Meridionale tussen Livorno en Ile Rousse.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Livorno naar Ile Rousse?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Livorno naar Ile Rousse met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Corsica.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Livorno - Ile Rousse Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Corsica Ferries & La Meridionale
Gemiddelde prijs 258 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 7h 24m
Snelste Zeiltijd 4h 29m
Eerste veerboot 07:45
Laatste veerboot 20:00
Afstand 98 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Livorno naar Ile Rousse?

De reistijd per veerboot van Livorno naar Ile Rousse is ongeveer 5h 29m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Livorno naar Ile Rousse?

De prijs van de ferry overtocht van Livorno naar Ile Rousse kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Livorno naar Ile Rousse is 355 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Livorno naar Ile Rousse?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Livorno naar Ile Rousse. Dit zijn
  • Corsica Ferries
  • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Livorno naar Ile Rousse?

Boek overtochten van Livorno naar Ile Rousse via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Livorno en Ile Rousse?

De afstand van Livorno naar Ile Rousse is ongeveer 98 zeemijlen.

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Ile Rousse Gids

Het stadje L'Ile-Rousse met zijn prachtige witte zandstrand en de rode porfier eilandjes, is gelegen in een prachtige baai in de Balagne, in het noordwestelijke deel van het eiland Corsica, en is een van de meest aangename plaatsen in het gebied. De stad en haar omgeving heeft charmante kustlijnen en stranden, prachtige heuvels en bergen. In de oude stad, kunnen bezoekers een wandeling maken door de naam van Pascal Paoli, Napoleon en Louis Philippe gelegen rond de weelderige centrale plein, Place Paoli, die in de schaduw van oude platanen straten. Het beste uitzicht over L'Ile-Rousse kan worden gevonden door in noordelijke richting naar het Ile de la Pietra, en op naar de vuurtoren. De setting van de stad tegen de rode granieten kan het best worden begrepen uit hier bij zonsondergang, en er is ook een Genuese wachttoren voor bezoekers om te verkennen.

Monticello, een elegant dorp omgeven door een gordel van olijfbomen, met de mooie kleine straatjes, de oude gebouwen, imposante huizen, kapellen, archeologische vindplaatsen en wandelpaden, ligt dicht bij L'Ile-Rousse. Het dorp biedt ook een van de mooiste uitzichtpunten in Corsica.


Livorno naar Ile Rousse Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 08/07/2024 en 14-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
La Meridionale 20:00 06:45 10 uur 45 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.