Klaipeda
Rostock
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Klaipeda - Rostock

Veerboot van Klaipeda naar Rostock

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door TT Line. Klaipeda Rostock veerboten kosten tussen €224 en €289, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Klaipeda Rostock veerboten.

Klaipeda Rostock Veerboot Tijden

De eerste Klaipeda Rostock veerboot vertrekt meestal vanuit Klaipeda rond 19:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:20.

Hoe lang is de veerboot van Klaipeda naar Rostock?

Duur van de overtochten van Klaipeda naar Rostock op deze veerboot route kan ongeveer 27u 5m zijn. De snelste afvaarten zijn ongeveer 26u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Klaipeda Rostock Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Klaipeda naar Rostock verzorgd door TT Line. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Klaipeda Rostock Veerboot Prijzen

Klaipeda Rostock veerboot prijzen variëren tussen €224* en €289*. De gemiddelde prijs is €247*. De goedkoopste Klaipeda Rostock veerboot prijzen beginnen vanaf €209*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €153*. De gemiddelde prijs voor een auto is €245*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Klaipeda naar Rostock?

De afstand tussen Klaipeda en Rostock is ongeveer 632,9 mijl (1018,6km) of 550,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot van Klaipeda naar Rostock?

Ja, TT Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Klaipeda en Rostock. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Klaipeda en Rostock.

Kan ik te voet reizen van Klaipeda naar Rostock?

Geen enkele veerbootmaatschappij die momenteel vaart tussen Klaipeda en Rostock verkoopt tickets voor alleen voetpassagiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Klaipeda naar Rostock?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Klaipeda naar Rostock met TT Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Litouwen naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Klaipeda - Rostock Route-overzicht
Land van vertrek Litouwen
Land van bestemming Duitsland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel TT Line
Gemiddelde prijs 313 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 27h 5m
Snelste Zeiltijd 26h 55m
Eerste veerboot 19:20
Afstand 550 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Klaipeda naar Rostock?

De reistijd per veerboot van Klaipeda naar Rostock is ongeveer 27h 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Klaipeda naar Rostock?

De prijs van de ferry overtocht van Klaipeda naar Rostock kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Klaipeda naar Rostock is 289 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Klaipeda naar Rostock?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Klaipeda naar Rostock en dat is
  • TT Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Klaipeda naar Rostock?

Boek overtochten van Klaipeda naar Rostock via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Klaipeda naar Rostock?

Ja, je kunt als voetpassagier van Klaipeda naar Rostock reizen met
  • TT Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Klaipeda naar Rostock?

Ja, je kunt met een voertuig van Klaipeda naar Rostock reizen met
  • TT Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Klaipeda naar Rostock?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • TT Line

Wat is de afstand tussen Klaipeda en Rostock?

De afstand van Klaipeda naar Rostock is ongeveer 550 zeemijlen.

Klaipeda Gids

Klaipeda is een stad in Litouwen, gelegen aan de monding van de rivier de Deen op het punt waar de rivier uitmondt in de Baltische Zee, en is de derde grootste stad van Litouwen. De stad heeft een rijk en gevarieerd verleden onder de heerschappij van het hertogdom van Pruisen, het Duitse Rijk en de Socialistische Sovjetrepubliek. Vandaag de dag, het erfgoed van de stad maakt Klaipeda een interessante plek om te bezoeken en haar belangrijkste attracties liggen in het centrum van de stad. Een deel van de oudere gebouwen in de stad hebben een schilderachtig vakwerk constructie, vergelijkbaar met die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zuid-Zweden.

De haven van de stad is vooral ijsvrij en speelt een zeer belangrijke rol in het transportnetwerk met verbindingen over land, zee en spoorlijnen, van oost naar west. Evenals heeft het passagiersvervoer, de haven is ook geschikt voor vrachtvervoer en omvat een aantal overslagbedrijven, scheepsreparatie en scheepsbouw werven.

De haven van Klaipeda bevindt zich in het zuid-westelijke deel van de stad en biedt passagiers veerdiensten naar Kiel en Karlshamn.


Rostock Gids

De Duitse stad Rostock is de grootste stad van de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad ligt aan de rivier de Warnow, op ongeveer 12 kilometer van de Baltische Zee.

Rostock is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten ter wereld. De Universiteit van Rostock werd opgericht in 1419 en is sindsdien altijd in gebruik gebleven. De botanische tuin van de universiteit, de Botanischer Garten Universität Rostock, is toegankelijk voor het publiek en zeker een bezoekje waard. Ieder jaar vormt Rostock het toneel voor Hanse Sail Rostock, een zeilfestival waarbij u de prachtigste vaartuigen kunt bewonderen. Dit festival trekt jaarlijks maar liefst 1,5 miljoen bezoekers. Jazzliefhebbers kunnen ieder jaar in juni hun hart ophalen tijdens het jazzfestival Ostee-Jazz.

De haven van Rostock is de grootste haven van Duitsland en behoort tot de populairste havens van Europa. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Gedser in Denemarken (vaartijd: 2 uur), Trellebord in Zweden (5 uur en 45 minuten) en Hank in Finland (22 uur).


Klaipeda naar Rostock Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
TT Line 19:20 22:15 26 uur 55 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.