Karpathos
Symi
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Symi

Karpathos naar Symi Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Symi (Simi). Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Symi (Simi) veerboten.

Karpathos Symi (Simi) Veerboot Tijden

Karpathos Symi (Simi) vertrekt meestal om ongeveer 11:40 vanuit Karpathos. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 7u 45m.

Karpathos Symi (Simi) Veerboot Prijzen

Karpathos Symi (Simi) veerboot prijzen variëren tussen €61* en €131*. De gemiddelde prijs is €105*. De goedkoopste Karpathos Symi (Simi) veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €83*. De gemiddelde prijs voor een auto is €295*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Karpathos naar Symi (Simi)?

De afstand tussen Karpathos en Symi (Simi) is ongeveer 80,3 mijl (129,2km) of 69,8 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Symi (Simi) ferry?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karpathos en Symi (Simi). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karpathos en Symi (Simi).

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Symi (Simi)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Karpathos en Symi (Simi).

Karpathos Symi (Simi) Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Symi (Simi) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 105 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 7h 45m
Eerste veerboot 11:40
Afstand 69 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Symi?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Symi is ongeveer 7h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Symi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karpathos naar Symi en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Symi?

Boek overtochten van Karpathos naar Symi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is gelegen in het zuidelijke Dodekanesos, in het noorden van het eiland Rhodos en dicht bij de kust van het zuidwesten van Turkije. Symi is iets meer dan 13 km van noord naar zuid en ongeveer 8 km van oost naar west met een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante kilometer. Het eiland is verdeeld in onderscheidende gebieden. Yialos is de belangrijkste haven. Chorio, letterlijk 'dorp', is de top stad. Pedi Bay is de vallei onder Chorio, ten zuiden van Yialos. Nimborios is de baai en de regeling van het noorden van Yialos. Er is een kleine nederzetting op Marathounda en een belangrijke klooster complex bij Panormitis. Rond het eiland zijn er veel oude kerken en kloosters die een bezoek waard zijn. De kerk van Constantinos en Eleni op de zuidelijke hellingen van de Vigla langs de Panormitis weg, heeft tuinen, terrassen en een waterput. E r is gewoonlijk iemand er in de zomer. Het klooster van de aartsengel Michael op Roukouniotis werd gebouwd door de ridders van St. John in de 14e eeuw op de ruïnes van een belangrijke 5e eeuws klooster, die op zijn beurt werd gebouwd op de resten van een pre-christelijke tempel. Het klooster van Sotiris Megalos, kort voordat de weg afdaalt naar Panormitis, is zeer schilderachtig en heeft een spectaculair uitzicht.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.