Karpathos
Patmos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Patmos

Karpathos naar Patmos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Patmos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Patmos veerboten.

Karpathos Patmos Vaartijden

Karpathos Patmos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Karpathos rond 11:40. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 15u 5m.

Karpathos Patmos Veerboot Prijzen

Karpathos Patmos veerboot prijzen variëren tussen €86* en €182*. De gemiddelde prijs is €104*. De goedkoopste Karpathos Patmos veerboot prijzen beginnen vanaf €46*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €104*. De gemiddelde prijs voor een auto is €91*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Karpathos naar Patmos?

De afstand tussen Karpathos en Patmos is ongeveer 121,2 mijl (195,0 km) of 105,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Patmos veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Karpathos en Patmos.

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Patmos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Karpathos en Patmos.

Karpathos Patmos Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Patmos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 110 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 15h 5m
Eerste veerboot 11:40
Afstand 105 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Patmos?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Patmos is ongeveer 15h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Patmos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karpathos naar Patmos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Patmos?

Boek overtochten van Karpathos naar Patmos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Patmos Gids

Het Griekse eiland Patmos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen aan de Egeïsche Zee, niet ver van de westkust van Turkije. Zodra u aankomt op Patmos, het wordt meteen duidelijk dat dit eiland iets heel bijzonders te bieden heeft aan bezoekers. De levendige havenstad aan Patmos is Skala en een aantal van de populairste attracties van het eiland bevinden zich in of rond de stad. In het noorden van Sakala, wordt Meloi Beach volledig in de schaduw van bomen en is erg mooi. Het klooster van St. John, in het dorpje Hora, is ook van belang voor veel bezoekers, samen met de vele witgekalkte huizen in de buurt. Een andere populaire attractie op het eiland is de Grot van de Apocalyps, die wordt beschouwd als de heilige grot waar Sint Ioannis hoorde de stem van God en schreef de Apocalyps te zijn geweest. In de grot, kunnen bezoekers het kruis van Saint Ioannis gegraveerd, evenals de drie kleine scheurtjes op de rots vanwaar de stem van God kwam, en Holly Trinity symboliseert.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.