Karpathos
Kos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Kos

Karpathos naar Kos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Kos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Kos veerboten.

Karpathos Kos Vaartijden

Karpathos Kos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Karpathos rond 11:40. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 10u 30m.

Karpathos Kos Veerboot Prijzen

Karpathos Kos veerboot prijzen variëren tussen €31* en €122*. De gemiddelde prijs is meestal €65*. De goedkoopste Karpathos Kos veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €65*. De gemiddelde prijs voor een auto is €91*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Karpathos naar Kos?

De afstand tussen Karpathos en Kos is ongeveer 85,4 mijl (137,5 km) of 74,2 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Kos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Karpathos en Kos.

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Kos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Karpathos en Kos.

Karpathos Kos Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Kos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 76 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 10h 30m
Eerste veerboot 11:40
Afstand 74 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Kos?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Kos is ongeveer 10h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Kos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karpathos naar Kos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Kos?

Boek overtochten van Karpathos naar Kos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Kos Gids

Het Griekse eiland Kos is gelegen in de zuidoostelijke gebied van de Egeïsche Zee, ten zuiden van het eiland Kalymnos en ten noorden van het eiland Nisyros. Kos ligt in de oude Keramiko Golf (Kerme Korfezi) of Kos Golf, op slechts 3 mijl van de Turkse kust en is het derde grootste eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Kos is een van de beste Griekse eilanden voor een typische strand vakantie en het was een van de eerste eilanden om te gaan voor de massamarkt toerisme in een grote weg met veel hotels gebouwd op stranden langs de lange, zanderige kusten in het oosten en zuiden. De relatief vlakke landschap heeft geholpen om het fietsen een zeer populaire vakantie-activiteit en er zijn geen einde van de fietsverhuur winkels en zelfs een aantal speciale fietsen wegen tussen de grote hotels. Evenals het nachtleven van de stad Kos en een overvloed aan badplaatsen, biedt het eiland ook een aantal van de beste archeologische sites te vinden in de Middellandse Zee.

Er zijn dagelijkse veerdiensten tussen Kos en Piraeus, samen met diensten tussen Kos en de rest van de Dodekanesos, de eilanden van de noord-oostelijke Egeïsche Zee en Turkije. De reis met de conventionele ferry duurt ongeveer 13 uur, afhankelijk van de tussenliggende tussenstops, en de reis met een hoge snelheid boot duurt tussen de 5 en 8 uur.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.