Karpathos
Kalymnos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Kalymnos

Karpathos naar Kalymnos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Kalymnos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Kalymnos veerboten.

Karpathos Kalymnos Veerboot Tijden

Karpathos Kalymnos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Karpathos rond 11:40. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 11u 35m.

Karpathos Kalymnos Veerboot Prijzen

Karpathos Kalymnos veerboot prijzen variëren tussen €34* en €458*. De gemiddelde prijs is €188*. De goedkoopste Karpathos Kalymnos veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €53*. De gemiddelde prijs voor een auto is €458*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Karpathos naar Kalymnos?

De afstand tussen Karpathos en Kalymnos is ongeveer 89,9 mijl (144,6 km) of 78,1 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Kalymnos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karpathos en Kalymnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karpathos en Kalymnos.

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Kalymnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Karpathos en Kalymnos.

Karpathos Kalymnos Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Kalymnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 86 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 11h 35m
Eerste veerboot 11:40
Afstand 78 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen De prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 2023-07-06.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Kalymnos?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Kalymnos is ongeveer 11h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Kalymnos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karpathos naar Kalymnos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Kalymnos?

Boek overtochten van Karpathos naar Kalymnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Kalymnos Gids

Het Griekse eiland Kalymnos ligt tussen Kos en Leros in de zuidoostelijke Egeïsche Zee en behoort tot de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 110 vierkante. Km en is de vierde grootste eiland van de Dodekanesos. De naam van het eiland gebruikt om Kalynda maar werd veranderd in Kalymna en dan weer naar Kalymnos. Het eiland is ook bekend als het eiland van de Spons Divers vanwege de spons visserij. De hoofdstad van Kalymnos is Pothia waar de meeste van haar inwoners leven. Chora, de tweede grootste stad van het eiland, wordt gebruikt om de hoofdstad van het eiland zijn.

Een steile, indrukwekkende rotsachtige landschap, ooit gezien als een vloek door de bewoners, heeft bewezen een ware zegen voor het beklimmen van de liefhebbers zijn. Het hele eiland is een unieke natuurlijke klimmen veld met meer dan 1.300 klimmen tracks van verschillende moeilijkheidsgraden biedt een enorm scala aan klimmen op platen, grote muren, overhangen en tufas om elk niveau en stijl aan te passen.

Er is een frequente veerdienst naar Piraeus, Rhodos en naar de andere Dodekanesos eilanden. Er zijn ook ferry routes naar de Cycladen, Samos en, tijdens het zomerseizoen, naar Chios, Mytilini en Thessaloniki.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.