Iraklia
Aegiali
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Iraklia - Aegiali

Veerboot van Iraklia naar Aegiali (Amorgos)

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Iraklia en Aegiali (Amorgos). 2 operators varen deze route SeaJets & Small Cyclades Lines en loopt het hele jaar door. Iraklia Aegiali (Amorgos) veerboten kosten tussen €11 en €54, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Iraklia Aegiali (Amorgos) veerboten.

Iraklia Aegiali (Amorgos) Veerdienst Tijden

De eerste Iraklia Aegiali (Amorgos) ferry vertrekt meestal vanuit Iraklia rond 15:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:10.

Hoe lang is de veerboot van Iraklia naar Aegiali (Amorgos)?

Iraklia Aegiali (Amorgos) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 3u 31m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 25m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Iraklia Aegiali (Amorgos) Veerdienst schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Iraklia naar Aegiali (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Iraklia Aegiali (Amorgos) Veerboot Prijzen

Iraklia Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €11* en €54*. De gemiddelde prijs is meestal €22*. De goedkoopste Iraklia Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €22*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Iraklia naar Aegiali (Amorgos)?

De afstand tussen Iraklia naar Aegiali (Amorgos) is ongeveer 35,0 mijl (56,3 km) of 30,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Iraklia Aegiali (Amorgos) ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Iraklia en Aegiali (Amorgos).

Kan ik te voet reizen van Iraklia naar Aegiali (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Iraklia en Aegiali (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Iraklia naar Aegiali (Amorgos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Iraklia naar Aegiali (Amorgos) met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Iraklia - Aegiali (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 28 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 31m
Snelste Zeiltijd 3h 25m
Eerste veerboot 15:40
Laatste veerboot 16:10
Afstand 30 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Iraklia naar Aegiali?

De reistijd per veerboot van Iraklia naar Aegiali is ongeveer 2h 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Iraklia naar Aegiali?

De prijs van de ferry overtocht van Iraklia naar Aegiali kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Iraklia naar Aegiali is 26 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Iraklia naar Aegiali?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Iraklia naar Aegiali. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Iraklia naar Aegiali?

Boek overtochten van Iraklia naar Aegiali via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Iraklia en Aegiali?

De afstand van Iraklia naar Aegiali is ongeveer 30 zeemijlen.

Iraklia Gids

Iraklia is een Grieks eiland in de Cycladen groep eilanden aan de Egeïsche Zee. Het eiland is klein met een oppervlakte van ongeveer 18 vierkante Kilometer en ongeveer 150 vaste bewoners. Het eiland ligt tussen de eilanden Naxos en Ios en dicht bij de eilanden van Schoinoussa, Koufonisi, Donoussa en Keros eilanden die samen de Kleine Cycladen vormen. Overblijfselen van oude nederzettingen en graven zijn te vinden op het eiland, bewijs van de Vroege Cycladische beschaving (3e millennium voor Christus), evenals ruïnes van de tempels van de Godin van Geluk en Zeus (4de-2de eeuw voor Christus). Baaien van het eiland en natuurlijk gevormde grotten diende als schuilplaats voor piraten en smokkelaars tijdens de Turkse bezetting.

De haven van het eiland heet Agios Georgios en biedt veerdiensten naar de haven van Piraeus met een reistijd van 8 tot 10 uur, afhankelijk van reisroute. Het eiland is ook per boot verbonden met de andere Kleine Cycladen, en ook met Naxos en Amorgos.


Aegiali Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in de Cycladen eilandengroep. Het eiland heeft vele attracties, waaronder het klooster van Panagia Hozoviotissa die is gelegen aan de noord oosten van Chora. Het klooster ligt aan de rand van een klif en werd gebouwd in de vroege tweede millennium aan een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft het publiek te zien voor bezoekers om te genieten.

Het eiland heeft vele overblijfselen van oude beschavingen en onderscheidt zich door de omvang en de kwaliteit van de muren die de stad Arkesini omringen en door de oude torens waarvan de resten zijn verspreid over het hele eiland, door de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties , de vazen en andere antiquiteiten.

Er zijn twee havens op het eiland in de steden van Katapola en Aiyiáli die Amorgos te sluiten op het Griekse vasteland haven van Piraeus met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 30 minuten. Katapola is de belangrijkste haven van het eiland, evenals een haven voor boten en kleine cruiseschepen. Aiyiáli de tweede haven van Amorgos, is populair bij jonge mensen als het is de site van camping het eiland. Amorgos is ook verbonden met de eilanden Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea.


Iraklia naar Aegiali Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 15:40 19:05 3 uur 25 minuten di, do, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.