Ile Rousse
Livorno
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ile Rousse - Livorno

Veerboot van Ile Rousse naar Livorno

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Ile Rousse en Livorno. 2 exploitanten bieden deze route Corsica Ferries & La Meridionale aan, het hele jaar door. Ile Rousse Livorno veerboten kosten tussen €93 en €340, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ile Rousse Livorno veerboten.

Ile Rousse Livorno Veerboot Tijden

De eerste Ile Rousse Livorno veerboot vertrekt meestal vanuit Ile Rousse rond 08:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:00.

Hoe lang is de veerboot van Ile Rousse naar Livorno?

Ile Rousse Livorno Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 6u 53m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Ile Rousse Livorno Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten van Ile Rousse naar Livorno. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries & La Meridionale. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Ile Rousse Livorno Veerboot Prijzen

Ile Rousse Livorno veerboot prijzen variëren tussen €93* en €340*. De gemiddelde prijs is €203*. De goedkoopste Ile Rousse Livorno veerboot prijzen beginnen vanaf €32*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €117*. De gemiddelde prijs voor een auto is €221*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ile Rousse naar Livorno?

De afstand tussen Ile Rousse en Livorno is ongeveer 112,9 mijl (181,7 km) of 98,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ile Rousse Livorno veerboot?

Ja, Corsica Ferries, La Meridionale staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Ile Rousse en Livorno. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Ile Rousse en Livorno.

Kan ik te voet reizen van Ile Rousse naar Livorno?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten, La Meridionale tussen Ile Rousse en Livorno.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ile Rousse naar Livorno?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Ile Rousse naar Livorno met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Corsica naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ile Rousse - Livorno Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Corsica Ferries & La Meridionale
Gemiddelde prijs 256 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 6h 53m
Snelste Zeiltijd 5h 30m
Eerste veerboot 08:30
Laatste veerboot 12:00
Afstand 98 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

De reistijd per veerboot van Ile Rousse naar Livorno is ongeveer 5h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

De prijs van de ferry overtocht van Ile Rousse naar Livorno kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ile Rousse naar Livorno is 237 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ile Rousse naar Livorno?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ile Rousse naar Livorno. Dit zijn
  • Corsica Ferries
  • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

Boek overtochten van Ile Rousse naar Livorno via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Ile Rousse en Livorno?

De afstand van Ile Rousse naar Livorno is ongeveer 98 zeemijlen.

Ile Rousse Gids

Ile Rousse is een stad in de Haute-Corse regio van Frankrijk op het eiland Corsica. De stad, gesticht in 1758 door Pasquale Paoli, was oorspronkelijk Isola Rossa genoemd, de rode eiland, na de oker kleur van een rotsachtig eilandje, dat als een natuurlijke haven diende. Interessant, en ondanks het feite dat het eiland deel uitmaakt van Frankrijk, de stad is een van de slechts twee steden op het eiland dat een Franse naam heft - de anderen hebben Italiaanse namen.

Met een fijne strand in het zuiden bij Plage de Rindara en kleine rotsachtige eilanden in het noorden, Ile-Rousse ligt in een prachtige omgeving, en trekt veel bezoekers. Het Architectuur in de stad, die een aantal aantrekkelijke gebouwen omvat, grotendeels dateert uit de late 18e en vroege 19e eeuw. In het centrum van de stad, aan de Place Paoli ligt een buste van Pasquale Paoli. Het plein is open aan de zee in het westen en heeft een aangename overdekte markt, en biedt schaduw onder de platanen.

Vanuit de haven, de veerboten vertrekken naar Nice, Toulon en Marseille.


Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Ile Rousse naar Livorno Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
La Meridionale 12:00 17:30 5 uur 30 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.