Grenaa naar Varberg Veerboot

De Grenaa Varberg veerdienst verbindt Denemarken met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten.

Grenaa Varberg vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Grenaa - Varberg Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Grenaa Varberg tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Grenaa Varberg boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Grenaa Gids

Grenaa is stad en zeehaven aan de oostkust van het schiereiland Jutland in Denemarken. Grenaa is de grootste stad van de regio en is daarom de belangrijkste commerciële en winkelhart van de regio. In de stad vindt u vele tentoongestelde kunstwerken. Grenaa kerk op het dorpsplein heeft een van de mooiste orgels en een beiaard met 42 bronzen klokken. U vindt er ook de Kattegatcentret, een aquarium gelegen aan zee met grote haaien en een focus op Nordic zout water vissen, en het Museum Osjylland-Grenaa in de stad. De 5 km zandstrand is een belangrijke trekpleister voor toeristen net als de vele mooie huisjes die te huur zijn.
Veerdiensten zijn beschikbaar vanuit de haven van Grenaa naar Varberg, Zweden en het eiland Anholt.

Varberg Gids

De Zweedse stad Varberg ligt in provincie Halland. Varberg was vrij klein, maar was de belangrijkste stad in Noord-Halland. In de 19e eeuw, de economie van de stad werd aangevuld met een kuuroord. De belangrijkste activiteiten zijn zwemmen in de zee en de baden en behandelingen in de hete baden. De koude badhuis dateert uit 1903 en de hete badhuis uit 1925 zijn nog in gebruik naast moderne nieuwe faciliteiten. Varberg is waarschijnlijk de stad in Zweden, dat de sterkste kuuroord tradities heeft. In de afgelopen jaren heeft Varberg aanzienlijk gegroeid en is vandaag de dag een middelgrote Zweedse stad met handel en toerisme als zijn belangrijkste industrieën. Er is een relatief grote haven met veerverbindingen naar Denemarken. Het centrum van de stad wordt nog steeds gekenmerkt door zijn kleinschaligheid met het plein en de markt op zaterdag vormt natuurlijk centrum van de stad.