COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Grenaa - Varberg is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Grenaa naar Varberg Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Denemarken naar Zweden pagina.

Aan boord van de schepen

Grenaa - Varberg Veerbootmaatschappij

  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Grenaa Varberg Veerboot klantenrecensies

 • "Overtocht Denemarken - Zweden"

  Prima manier om snel en goed de oversteek te maken. We kozen voor de nachtreis en maakten ook gebruik van een hut. Helemaal goed dat de mogelijkheid geboden wordt om iets langer te slapen en de boot twee uur later kunt verlaten. Echter, door de intercom wordt wel de hele boot wakker gemaakt om 04.00 uur (i.p.v. twee later). Dat is niet echt handig.... Voor de rest helemaal ok. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Grenaa naar Varberg"

  De reis van Grenaa naar Varberg was snel .Op de boot, bedje in ,slapen en gearriveerd op bestemming.Varberg Zweden.Zeer vriendelijke receptie incheck.4p binnenhut klein maar fijn.Heerlijk geslapen.Vriendelijk en behulpzaam personeel!! Wij hadden de nachtboot van 23.50 uur.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Goede ervaring DIrect Ferries"

  WIj hebben bij Direct Ferries onze reis met Stena Line geboekt voor de overtocht van Grenaa naar Varberg. Zowel de boeking als de rwis zijn naar volle tevredenheid verlopen. Rekening houdend met de lage prijs voldeed alles aan de verwachtingen.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis gehad"

  Alles prima .

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder

Grenaa naar Varberg Veerboot

De Grenaa Varberg veerdienst verbindt Denemarken met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten.

Grenaa Varberg vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Grenaa Gids

Grenaa is stad en zeehaven aan de oostkust van het schiereiland Jutland in Denemarken. Grenaa is de grootste stad van de regio en is daarom de belangrijkste commerciële en winkelhart van de regio. In de stad vindt u vele tentoongestelde kunstwerken. Grenaa kerk op het dorpsplein heeft een van de mooiste orgels en een beiaard met 42 bronzen klokken. U vindt er ook de Kattegatcentret, een aquarium gelegen aan zee met grote haaien en een focus op Nordic zout water vissen, en het Museum Osjylland-Grenaa in de stad. De 5 km zandstrand is een belangrijke trekpleister voor toeristen net als de vele mooie huisjes die te huur zijn.
Veerdiensten zijn beschikbaar vanuit de haven van Grenaa naar Varberg, Zweden en het eiland Anholt.


Varberg Gids

De Zweedse stad Varberg ligt in provincie Halland. Varberg was vrij klein, maar was de belangrijkste stad in Noord-Halland. In de 19e eeuw, de economie van de stad werd aangevuld met een kuuroord. De belangrijkste activiteiten zijn zwemmen in de zee en de baden en behandelingen in de hete baden. De koude badhuis dateert uit 1903 en de hete badhuis uit 1925 zijn nog in gebruik naast moderne nieuwe faciliteiten. Varberg is waarschijnlijk de stad in Zweden, dat de sterkste kuuroord tradities heeft. In de afgelopen jaren heeft Varberg aanzienlijk gegroeid en is vandaag de dag een middelgrote Zweedse stad met handel en toerisme als zijn belangrijkste industrieën. Er is een relatief grote haven met veerverbindingen naar Denemarken. Het centrum van de stad wordt nog steeds gekenmerkt door zijn kleinschaligheid met het plein en de markt op zaterdag vormt natuurlijk centrum van de stad.