Grenaa
Varberg
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Grenaa - Varberg is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Grenaa - Varberg

Nieuwste aanbiedingen voor Grenaa - Varberg

Grenaa naar Varberg Veerboot

De Grenaa Varberg veerdienst verbindt Denemarken met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 15 minuten.

Grenaa Varberg vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Grenaa - Varberg

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Denemarken naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Grenaa Varberg Veerboot klantenrecensies

 • "Rustige vaart met Stenaline"

  Praktisch, keurig, om nogmaals gebruik van te maken. Niet heel fancy, maar dat is ook niet nodig.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Denemarken - Zweden"

  Prima manier om snel en goed de oversteek te maken. We kozen voor de nachtreis en maakten ook gebruik van een hut. Helemaal goed dat de mogelijkheid geboden wordt om iets langer te slapen en de boot twee uur later kunt verlaten. Echter, door de intercom wordt wel de hele boot wakker gemaakt om 04.00 uur (i.p.v. twee later). Dat is niet echt handig.... Voor de rest helemaal ok. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Grenaa naar Varberg"

  De reis van Grenaa naar Varberg was snel .Op de boot, bedje in ,slapen en gearriveerd op bestemming.Varberg Zweden.Zeer vriendelijke receptie incheck.4p binnenhut klein maar fijn.Heerlijk geslapen.Vriendelijk en behulpzaam personeel!! Wij hadden de nachtboot van 23.50 uur.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder
 • "Goede ervaring DIrect Ferries"

  WIj hebben bij Direct Ferries onze reis met Stena Line geboekt voor de overtocht van Grenaa naar Varberg. Zowel de boeking als de rwis zijn naar volle tevredenheid verlopen. Rekening houdend met de lage prijs voldeed alles aan de verwachtingen.

  'Stena Nautica' travelled on Stena Nautica

  Lees meer Lees minder

Grenaa Gids

Grenaa is stad en zeehaven aan de oostkust van het schiereiland Jutland in Denemarken. Grenaa is de grootste stad van de regio en is daarom de belangrijkste commerciële en winkelhart van de regio. In de stad vindt u vele tentoongestelde kunstwerken. Grenaa kerk op het dorpsplein heeft een van de mooiste orgels en een beiaard met 42 bronzen klokken. U vindt er ook de Kattegatcentret, een aquarium gelegen aan zee met grote haaien en een focus op Nordic zout water vissen, en het Museum Osjylland-Grenaa in de stad. De 5 km zandstrand is een belangrijke trekpleister voor toeristen net als de vele mooie huisjes die te huur zijn.
Veerdiensten zijn beschikbaar vanuit de haven van Grenaa naar Varberg, Zweden en het eiland Anholt.


Varberg Gids

De Zweedse stad Varberg ligt in provincie Halland. Varberg was vrij klein, maar was de belangrijkste stad in Noord-Halland. In de 19e eeuw, de economie van de stad werd aangevuld met een kuuroord. De belangrijkste activiteiten zijn zwemmen in de zee en de baden en behandelingen in de hete baden. De koude badhuis dateert uit 1903 en de hete badhuis uit 1925 zijn nog in gebruik naast moderne nieuwe faciliteiten. Varberg is waarschijnlijk de stad in Zweden, dat de sterkste kuuroord tradities heeft. In de afgelopen jaren heeft Varberg aanzienlijk gegroeid en is vandaag de dag een middelgrote Zweedse stad met handel en toerisme als zijn belangrijkste industrieën. Er is een relatief grote haven met veerverbindingen naar Denemarken. Het centrum van de stad wordt nog steeds gekenmerkt door zijn kleinschaligheid met het plein en de markt op zaterdag vormt natuurlijk centrum van de stad.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking