Boek uw overtocht naar Varberg

De veerhaven van Varberg in Zweden verbindt u met Grenaa in Denemarken met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Varberg naar Grenaa overtocht uit 4 uur 15 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Varberg Havenkaart

Klik voor Kaart

Varberg Veerboot Alternatieven

Varberg Veerdiensten

 • Stena Line
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Varberg Gids

Varberg is een stad in de provincie Halland, in het zuidwesten van Zweden, met een bijna 200 jarige traditie als badplaats en een spa. De Zweedse koning Oscar II en auteurs Verner von Heidenstam en Gustav Fröding waren beroemdheden die de voordelen van Varberg als een zomerverblijf en een spa ontdekten. Varberg werd gecharterd in 1100. Het is een oude handelsstad. Van de 14de tot de 16de eeuw, de stad werd vaak veroverd door vijandige legers. In het verdrag van Roskilde 1658, de stad werd overgenomen van Denemarken door Zweden. Varberg is anders, omdat het herbouwd werd in ongeveer 5 verschillende locaties voornamelijk als gevolg van de vernietiging van de Deense vikingen. Varberg is gelegen in een gebied van heuvels en vlaktes. Het is grotendeels zonder bomen en groene zones, in plaats daarvan zijn kale rotsen en zand. De zandstranden zijn erg populair in de zomer. Een andere belangrijke factor in Varberg is zijn natuurlijke omgeving. Op slechts 20 minuten rijden, landinwaarts onthult prachtige landschappen.

Hoe kom je in Varberg Veerboot Haven

 • Varberg Haven Adres

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Varberg vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Varberg Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!