Freeport
Fort Lauderdale
Veerboten naar Verenigde Staten
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Freeport - Fort Lauderdale is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Freeport - Fort Lauderdale

Nieuwste aanbiedingen voor Freeport - Fort Lauderdale

Freeport naar Fort Lauderdale Veerboot

De Freeport Fort Lauderdale veerdienst verbindt Grand Bahama met Verenigde Staten. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Balearia Caribbean. De veerdienst gaat maximaal 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur.

Freeport Fort Lauderdale vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Grand Bahama naar Verenigde Staten.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Freeport naar Fort Lauderdale is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Freeport naar Fort Lauderdale kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Freeport naar Fort Lauderdale is 496 €.
 • Er is 1 ferrymaatschappij voor Freeport naar Fort Lauderdale en dat is
  • Balearia Caribbean
 • Boek overtochten van Freeport naar Fort Lauderdale via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Freeport naar Fort Lauderdale reizen met
  • Balearia Caribbean
 • Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • De afstand van Freeport naar Fort Lauderdale is ongeveer 82 zeemijlen.

Freeport Gids

Freeport is een stad op het eiland Grand Bahama in het noordwesten van Bahama en is de tweede meest bevolkte stad van Bahama. De stad ligt op ca. 100 km van de kust van Palm Beach, Florida en op de belangrijkste Oost-West - North South scheepvaartroutes. Lucaya en haar marktplaats hebben zich ontwikkeld tot het toeristische centrum van het eiland, mede door het ontwerp en deels als gevolg van de orkaan schade aan andere delen van Freeport. De Internationale Bazaar biedt een verzameling van winkels en restaurants met thema's geïnspireerd op plaatsen in de wereld, en hoewel sommige toeristische winkels en een kleine Straw Market nog steeds actief zijn, het winkelgebied, ooit een van de grootste toeristische attracties van Freeport, heeft veel van zijn winkels verloren aan Port Lucaya Marketplace (niet te verwarren met Port Lucaya, waar schepen aanmeren). Freeport heeft alles, van winkels en stranden tot restaurants, een casino en twee grote golfbanen.
Lucayan Harbour ligt op 10 minuten rijafstand van Freeport. Taxi's zijn beschikbaar vanaf de pier en worden gemeten, maar rekenen vaak een vast bedrag. Er zijn ook bussen die passagiers naar de stad vervoeren. Huurauto's en scooters zijn ook beschikbaar.


Fort Lauderdale Gids

Fort Lauderdale is beroemd om zijn stranden, kunst, cultuur en evenementen en is gevestigd in Florida in de Verenigde Staten. De stad ligt op ongeveer 40 km ten noorden van Miami en ligt aan de Atlantische Oceaan kust. Net als veel zuidoostenFlorida buren, Fort Lauderdale is al lang zichzelf opnieuw uit. In een staat waar opzichtig toeristische zones staan vaak afzijdig van alledaagse binnensteden, Fort Lauderdale vertoont consistentie aan beide uiteinden van de 2-mijl Las Olas gang. De sprankelende look resultaten van upgrades zowel het centrum en aan het strand. Bijpassende innovatieve kunst district in het centrum, cafés en boetieks is een even inventief strand, met hotels, cafés en winkels geconfronteerd met een onontwikkelde kustlijn, en de nieuwe stijl van een resort hotels vervangen van verschoten iconen van weleer. Ondanks de behoedzaamheid van pretentieus ongebreidelde nieuwbouw, hebben de stad leiders toegestaan opvallend veel glinsterende hoogbouw.

Er is een dagelijkse veerdienst tussen Fort Lauderdale en Freeport, op het Grand Bahama Island. De 76 mijl reis duurt ongeveer 2 1/2 uur


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking