Sorry, de service Datca - Symi (Simi) is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar Datca - Symi (Simi)

De dienst Datca - Symi (Simi) werd verzorgd door Dodecanese Flying Dolphins, Dodekanisos Seaways & Sealine.

Hoewel deze veerdienst momenteel niet beschikbaar is, wij zijn een grootschalige ferry ticket vergelijkingswebsite die met de meeste veerbootmaatschappijen werkt en in staat om u alternatieve met veerdiensten vanuit Turkije of Dodecanese Islands,Greece ferry overtochten te bieden, zie hieronder.

klik op de onderstaande links voor meer informatie of ga naar het menu aan de linkerzijde voor tarieven, schema’s en om uw tickets nu te bestellen.

Alternatieven voor Datca Symi (Simi)

Gemiddelde Datca Symi tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Datca Gids

De stad Datca is gelegen in de Provincie Mugla, ten zuidwesten van Turkije, rond halverwege langs het schiereiland met dezelfde naam. Datça schiereiland is een gewaardeerde locatie voor toeristen een bezoek aan Turkije, in het bijzonder over zee, vanwege de schoonheid van de vele baaien en grotere baaien, die tussenstops zijn voor beroemde Blue Cruiseschepen langs de spectaculaire Turkse zuidwestkust. Schepen (meestal gulets) vertrekken vanuit Bodrum of Marmaris, of zelfs vanuit Datça.
In de stad ligt de levendige haven, een prachtig landschap met een vrolijke ontspannen sfeer waar u zich onmiddellijk thuis voelt. De hele regio biedt een combinatie van traditionele Turkse vriendelijkheid en gastvrijheid, rust, verfijning en een goed humeur.
Datça ligt 22 mijl ten zuidoosten van Bodrum (ongeveer 2 uur per boot), en 75 kilometer van Marmaris. De veerboot komt aan bij Datça haven (ook bekend als Körmen), gelegen ongeveer 9 kilometer van het stadje Datça, en aan de andere kant van het schiereiland.