condor_ferries_condor_liberation

Condor Liberation

Verzorgd door Condor Ferries op de route Guernsey Poole & Jersey Poole

De Condor Liberation werd eind 2014 gekocht door Condor Ferries en is het nieuwste lid van de vloot met diensten tussen Engeland en de Kanaaleilanden. De eerste in zijn soort naar Noord-Europa te varen, het schip heft een capaciteit van maximaal 880 passagiers en 245 auto's. De Condor Liberation heeft een stabieler ontwerp dan de bestaande snelle veerboten en kan als gevolg hiervan in aanzienlijk hogere zeeën varen. Het schip heeft een gerenoveerde interieur en biedt een comfortabel reis en vele faciliteiten.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten beschikbaar aan boord, maar er zijn genoeg zitplaatsen beschikbaar voor iedereen.

Eten en drinken aan boord

Aan boord van de Condor Liberation kunt u de heerlijke Casquettes in het self-service restaurant eten. Het menu bestaat uit een reeks van warme maaltijden, snacks, zoals sandwiches, baguettes en wraps, warme en koude desserts, zacht en alcoholische dranken worden ook aangeboden.

Shoppen aan boord

De Duty free winkel biedt de passagiers de kans om gereduceerde geprijsde goederen uit de hele wereld te kopen, waaronder alcoholische drank en geuren voor mannen en vrouwen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Condor Liberation gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Andere Condor Ferries Schepen

Condor Liberation Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip