condor_ferries_commodore_clipper

Commodore Clipper

Verzorgd door Condor Ferries op de route Guernsey Jersey, Guernsey Portsmouth & Jersey Portsmouth

De Commodore Clipper is een speciaal gebouwde conventionele veerboot. Dit goed uitgeruste schip heeft een capaciteit van ongeveer 300 passagiers en meer dan 100 auto's. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. en-suite hutten, verstelbare stoelen, een brasserie, een lounge bar, duty-free winkel en een speelgebied voor kinderen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een scala aan comfortabele hutten beschikbaar aan boord van de Commodore Clipper, allemaal met eigen badkamer. Daarnaast zijn er twee hutten met gehandicaptenvoorzieningen, toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Verstelbare stoelen zijn beschikbaar voor een kleine toeslag. Voor een beetje extra betaalbare luxe en comfort, boek een Condor Ferries Club Class stoel. Deze stoelen zijn in een prive lounge met tafels, steward service, gratis kranten en een selectie van hapjes en warme dranken, ideaal voor werk en ontspanning.

Eten en drinken aan boord

De Commodore Clipper biedt een sit-down service en een heerlijk menu met veel keuze uit warm en koud ontbijt, een ruime keuze aan belegde broodjes en baguettes, verleidelijke desserts en warme en koude dranken. De Condor Traveller Bar biedt een ruime keuze aan frisdrank en alcoholische dranken.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord de Commodore Clipper biedt tal van merkproducten waaronder cosmetica, sigaretten, tabak, zoetwaren, mode-accessoires, parfum, geschenken, sterke dranken, speelgoed, reisbenodigdheden, wijnen en bier.

Reizen met kinderen

Kinderen kunnen genieten van het uitzicht op het dek. Ook is er een veilig zitruimte en genoeg om de kinderen te vermaken tijdens de overtocht, waaronder DVD's.

Toegankelijkheid

De meeste zitplaatsen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, inclusief de verstelbare stoelen in de lounge. Sommige zitplaatsen in de lounge hebben flexibele armleuningen. Er zijn ook twee hutten die rolstoel toegankelijk zijn, geschikt voor rolstoelgebruikers.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Commodore Clipper gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Commodore Clipper

condor_ferries_commodore_clipper_club condor_ferries_commodore_clipper_club_class_lounge condor_ferries_commodore_clipper_club_class_lounge_area condor_ferries_commodore_clipper_reception condor_ferries_commodore_clipper_shopping

Andere Condor Ferries Schepen

Commodore Clipper Recensies.

2.3
van 5

Dit schip werd aanbevolen door 0% van onze klanten

 • Algemeen:2.5
 • Personeel:1.0
 • Catering:3.0
 • Punctualiteit:2.0
 • Netheid aan boord:3.0
 • "Nachtboot Guernsey-Portsmouth"

  Wij hebben idd met condor ferrie van Guernsey naar Portsmouth gevaren. Allereerst, wordt niet gemeld dat de boot via Jersey vaart, en daar dus en paar uur stil ligt. Tweede, er waren geen hutten te verkrijgen op de nachtboot dus krijg je een slaapstoel, maar het was daar verschrikkelijk koud! en dan blijkt er ergens in de hoek van die zaal een plastic zak te staan met dekens! Niemand weet dat en er is ook niemand die dat verteld! Al met al niet zo'n goede ervaring met deze boot! Roel en Marga Blom

  • Algemene beoordeling:
  • Algemeen:
  • Catering:
  • Netheid aan boord:
  • Personeel:
  • Punctualiteit:
  • Aanbevolen?
   Nee

  Beoordeeld op door Roelof die met Condor Ferries reisde aan boord van de Commodore Clipper.

  Lees meer Lees minder