Chios
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chios - Syros

Veerboot van Chios naar Syros

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Chios Syros veerboten kosten tussen €48 en €191, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chios Syros veerboten.

Chios Syros Veerdienst Tijden

De eerste Chios Syros veerboot vertrekt meestal vanuit Chios rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:40.

Hoe lang is de veerdienst van Chios naar Syros?

Chios Syros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 9u 54m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Chios Syros Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Chios naar Syros verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Chios Syros Veerboot Prijzen

Chios Syros veerboot prijzen variëren tussen €48* en €191*. De gemiddelde prijs is €143*. De goedkoopste Chios Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €48*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €143*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chios naar Syros?

De afstand tussen Chios en Syros is ongeveer 101,0 mijl (162,5 km) of 87,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chios Syros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Chios en Syros.

Kan ik te voet reizen van Chios naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Helleense Zeewegen tussen Chios en Syros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chios naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chios naar Syros met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chios - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 181 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 9h 54m
Snelste Zeiltijd 9h 35m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 10:40
Afstand 87 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Syros?

De reistijd per veerboot van Chios naar Syros is ongeveer 9h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Syros is 167 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Syros?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chios naar Syros en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Syros?

Boek overtochten van Chios naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chios naar Syros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chios naar Syros reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chios naar Syros?

Ja, je kunt met een voertuig van Chios naar Syros reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chios naar Syros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Chios en Syros?

De afstand van Chios naar Syros is ongeveer 87 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.