Chios
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chios - Mykonos

Veerboot van Chios naar Mykonos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Chios Mykonos veerboten kosten tussen €14 en €59, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chios Mykonos veerboten.

Chios Mykonos Veerdienst Tijden

De eerste Chios Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Chios rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:30.

Hoe lang is de veerboot van Chios naar Mykonos?

Chios Mykonos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 36m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chios Mykonos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Chios naar Mykonos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Chios Mykonos Veerboot Prijzen

Chios Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €14* en €59*. De gemiddelde prijs is meestal €55*. De goedkoopste Chios Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €35*. De gemiddelde prijs voor een auto is €228*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chios naar Mykonos?

De afstand tussen Chios en Mykonos is ongeveer 57,6 mijl (92,7 km) of 50,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chios Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Chios en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chios en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Chios naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Chios en Mykonos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chios naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chios naar Mykonos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chios - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 70 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 36m
Snelste Zeiltijd 3h 45m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 12:30
Afstand 50 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Chios naar Mykonos is ongeveer 8h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Mykonos is 65 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Chios naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Mykonos?

Boek overtochten van Chios naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chios naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chios naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chios naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Chios naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Chios naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Chios en Mykonos?

De afstand van Chios naar Mykonos is ongeveer 50 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.