Bundhaya Speed Boat
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat werd opgericht in 2008 en is een van de nieuwste veerbootmaatschappijen van Thailand. Het bedrijf biedt snelle veerdiensten aan tussen de eilanden voor de westkust en verzorgt tevens overtochten naar de Langkawi archipel in het noordwesten van Maleisië.

Bundhaya Speed Boat is goedgekeurd door het Thaise Ministerie van Marine. Veiligheid en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel. Bundhaya Speed Boat doet er alles aan om veerdiensten te leveren die voldoen aan de hoogste internationale standaarden. Het bedrijf heeft de beschikking over de snelste en modernste vaartuigen op de Andaman Zee.

Wanneer u een overtocht boekt bij Bundhaya Speed Boat, kunt u de tickets uitprinten en ze bij de betreffende pier laten zien aan de balie. Een vriendelijke medewerker zal u dan naar de boot begeleiden en u helpen bij het inladen van uw bagage. Hierdoor verloopt uw reis zo soepel mogelijk. Met Bundhaya Speed Boat kunt u de mooiste snorkeleilanden heel eenvoudig bereiken. Sommige overtochten tussen de eilanden duren slechts 15 minuten.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Bundhaya Speed Boat bekijken en Bundhaya Speed Boat veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Bundhaya Speed Boat bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Bundhaya Speed Boat routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.