COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat werd opgericht in 2008 en is een van de nieuwste veerbootmaatschappijen van Thailand. Het bedrijf biedt snelle veerdiensten aan tussen de eilanden voor de westkust en verzorgt tevens overtochten naar de Langkawi archipel in het noordwesten van Maleisië.

Bundhaya Speed Boat is goedgekeurd door het Thaise Ministerie van Marine. Veiligheid en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel. Bundhaya Speed Boat doet er alles aan om veerdiensten te leveren die voldoen aan de hoogste internationale standaarden. Het bedrijf heeft de beschikking over de snelste en modernste vaartuigen op de Andaman Zee.

Wanneer u een overtocht boekt bij Bundhaya Speed Boat, kunt u de tickets uitprinten en ze bij de betreffende pier laten zien aan de balie. Een vriendelijke medewerker zal u dan naar de boot begeleiden en u helpen bij het inladen van uw bagage. Hierdoor verloopt uw reis zo soepel mogelijk. Met Bundhaya Speed Boat kunt u de mooiste snorkeleilanden heel eenvoudig bereiken. Sommige overtochten tussen de eilanden duren slechts 15 minuten.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Bundhaya Speed Boat bekijken en Bundhaya Speed Boat veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Bundhaya Speed Boat bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Bundhaya Speed Boat routes