Bergen
Krakhella
Veerboten naar Noorwegen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bergen - Krakhella

Bergen naar Krakhella Veerboot

Er zijn meestal 1 dagelijkse afvaarten en tot 11 wekelijkse tussen Bergen en Krakhella. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Norled. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bergen Krakhella veerboten.

Bergen Krakhella Veerboot Tijden

De vroegste Bergen Krakhella afvaarten vertrekken meestal vanuit Bergen rond 08:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 2u 3m en de snelste vaartijd is ongeveer 1u 55m.

Bergen Krakhella Veerboot Prijzen

Bergen Krakhella veerboot prijzen variëren tussen €90* en €180*. De gemiddelde prijs is €109*. De goedkoopste Bergen Krakhella veerboot prijzen beginnen vanaf €46*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €109*. De gemiddelde prijs voor een auto is €497*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Bergen naar Krakhella?

De afstand tussen Bergen en Krakhella is ongeveer 54,7 mijl (88,0 km) of 47,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Bergen Krakhella veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Bergen en Krakhella.

Kan ik te voet reizen van Bergen naar Krakhella?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Norled tussen Bergen en Krakhella.

Bergen Krakhella Vaarsdienstregelingen

  • Norled - 11 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bergen naar Krakhella?

De reistijd per veerboot van Bergen naar Krakhella is ongeveer 1h 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Bergen naar Krakhella?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bergen naar Krakhella en dat is
  • Norled

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bergen naar Krakhella?

Boek overtochten van Bergen naar Krakhella via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Bergen Gids

De stad Bergen is gelegen aan de westkust van Noorwegen, op het schiereiland van Bergenhalvoyen, en is ook wel bekend als de stad van de zeven bergen. Het stadscentrum en de noordelijke wijken bevinden zich aan de kust van Byfjorden. Bergen is een internationaal centrum voor de scheepvaart, aquacultuur, petroleum en een nationaal centrum voor hoger onderwijs. De haven van Bergen is de drukste haven van Noorwegen.
Bergen is omgeven door een van de meest spectaculaire toeristische attracties ter wereld - De Noorse fjorden, die nu opgenomen zijn op de UNESCO World Heritage List. De fjorden zijn diep en smal, omgeven door hoge, steile bergen met besneeuwde toppen. Bezoekers zullen kleine boerderijen zien, sommige van de fjorden en sommige zelfs hoog in de bergen, bewijs van dat mensen hier al eeuwen hebben gewoond en overleefd.
De haven van Bergen is de grootste zeehaven van Noorwegen. In 2011, de haven verwelkomde 264 cruiseschepen met 350.248 bezoekers. De veerbootmaatschappij Fjord Line biedt veerdiensten naar Hirtshals in Denemarken. Bergen is het zuidelijke eindpunt van de Hurtigruten, de Coastal Express, die dagelijkse diensten biedt langs de kust naar Kirkenes. Passagier catamarans vertrekken ook vanuit het zuiden van Bergen richting Haugesund, Stavanger en het noorden van de Sognefjord en Nordfjord.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.