Norled
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Norled

Norled

Norled, een dochtermaatschappij van Stavangerske Dampskibsselskab, behoort tot de grootste rederijen van Noorwegen. De veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen Oslofjorden in het zuidoosten van Noorwegen en Troms, een provincie in het noorden van het land.

Norled heeft recentelijk veel geïnvesteerd in milieuvriendelijke technologie en is een van de groenste veerbootmaatschappijen van Europa. Het bedrijf beschikt over een vloot van 80 moderne schepen. Norled werd in 2007 opgericht onder de naam Tide Sjo en is uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 1000 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Stavanger, met vestigingen in Bergen en Oslo. Norled heeft als motto 'geweldige reiservaringen dankzij innovatieve oplossingen en trotse werknemers'. Hierdoor kunt u een hoogwaardige service verwachten.

Norled brengt u naar de spectaculairste bezienswaardigheden van Noorwegen: de wereldberoemde fjorden. De fjorden zijn als fascinerend fenomeen diepgeworteld in de geschiedenis en de wateren in deze regio werden maar liefst 250 jaar lang bevaren door de Vikingen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Norled bekijken en Norled veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Norled bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Norled routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Norled klantenrecensies.

  • "Mooie boottocht over het fjord"

    Prima bootreis tussen Bergen en Flam in Noorwegen over het fjord.

    Lees meer Lees minder
  • "Aangename reis "

    Schone moderne boot. Geen last van schommelingen of lawaai (heerlijk stil juist). Ook zeer efficiënt met aanleggen en afmeren op de verschillende stops.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.