Norled

Norled, een dochtermaatschappij van Stavangerske Dampskibsselskab, behoort tot de grootste rederijen van Noorwegen. De veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen Oslofjorden in het zuidoosten van Noorwegen en Troms, een provincie in het noorden van het land.

Norled heeft recentelijk veel geïnvesteerd in milieuvriendelijke technologie en is een van de groenste veerbootmaatschappijen van Europa. Het bedrijf beschikt over een vloot van 80 moderne schepen. Norled werd in 2007 opgericht onder de naam Tide Sjo en is uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 1000 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Stavanger, met vestigingen in Bergen en Oslo. Norled heeft als motto 'geweldige reiservaringen dankzij innovatieve oplossingen en trotse werknemers'. Hierdoor kunt u een hoogwaardige service verwachten.

Norled brengt u naar de spectaculairste bezienswaardigheden van Noorwegen: de wereldberoemde fjorden. De fjorden zijn als fascinerend fenomeen diepgeworteld in de geschiedenis en de wateren in deze regio werden maar liefst 250 jaar lang bevaren door de Vikingen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Norled bekijken en Norled veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Norled bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Norled routes