COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Beachcomber Island - Denarau is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Mamanuca Islands naar Fiji pagina.

Beachcomber Island - Denarau Veerbootmaatschappij

  • 4 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Beachcomber Island naar Denarau Veerboot

De Beachcomber Island Denarau veerdienst verbindt Mamanuca Islands met Fiji en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. South Sea Cruises varen tot maximaal 4 keer per dag, Awesome Adventures Fiji 7 keer per week & de veerdienst van South Sea Cruises vaart tot maximaal 4 keer per dag.

Er is een totaal van 63 overtochten per week op de Beachcomber Island Denarau route tussen Mamanuca Islands en Fiji en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.