South Sea Cruises

South Sea Cruises biedt snelle eiland transfers tussen het belangrijkste eiland Fiji (Viti Levu) en de Mamanuca eiland resorts.

De meest ervaren en betrouwbare cruise operator van Fiji, South Sea Cruises, samen met zusterbedrijf Awesome Adventures Fiji worden beheerd door Marine Tourism Management die ook de zeer succesvolle Cruise Whitsundays en Awesome Whitsundays beheren in Australië.

South Sea Cruises heeft dagelijks diensten het hele jaar door, vanaf Denarau Marina, gelegen op minder dan tien kilometer van Nadi, de belangrijkste hub voor internationale reizigers. Veerdiensten worden verzorgd met de moderne catamarans, naar de pittoreske Mamanuca Eilanden, verspreid over het glinsterende water van de Stille Zuidzee aan de kust van Denarau.

Aan boord van de moderne catamarans, die speciaal gebouwd voor het varen tussen de Fiji-eilanden vindt u lounges met zitplaatsen, buitendekken en een bar met volledige vergunning. Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt. South Sea biedt ook een volledige commentaar tijdens uw reis. Reizigers krigen de gelenheid om het prachtige landschap te genieten, rond de Mamanuca Eilanden.

Op verzoek, South Sea Cruises biedt ook een gratis pendeldienst naar de passagiersterminal op Denarau Marina vanaf Nadi Airport en Nadi en Denarau hotels.

Bekijk South Sea Cruises dienstregelingen, prijzen en boek South Sea Cruises ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Maak je geen zorgen, we zullen South Sea Cruises ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle South Sea Cruises routes

Alternatieve maatschappijen en routes