COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

South Sea Cruises

South Sea Cruises verzorgt snelle overtochten tussen Viti Levu (het belangrijkste eiland van Fiji) en de vakantieresorts op de Mamanuca-eilanden.

South Sea Cruises is, samen met Awesome Adventures Fiji, een dochterbedrijf van Marine Tourism Management. Deze organisatie biedt ook veerdiensten aan in Australië onder de namen Cruise Whitsundays en Awesome Whitsundays.

De veerboten van South Sea Cruises vertrekken het hele jaar door dagelijks vanuit Denarau Marina. Deze haven ligt op slechts tien kilometer van de Nadi, een belangrijk knooppunt voor toeristen. Passagiers varen op de moderne catamarans van South Sea Cruises in stijl over de prachtige zuidelijke Stille Oceaan naar de pittoreske Mamanuca-eilanden.

De veerboten van South Sea Cruises beschikken over comfortabele lounges, een ruim buitendek en een bar waar u verkoelende drankjes kunt bestellen. Uw vakantie begint al zodra u aan boord stapt. Dankzij de gratis audiogidsen komt u onderweg meer te weten over het schitterende landschap.

Passagiers kunnen op verzoek gebruikmaken van de gratis pendeldiensten vanuit Nadi Airport en de hotels van Denerau naar Denarau Marina.

Bekijk South Sea Cruises dienstregelingen, prijzen en boek South Sea Cruises ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen South Sea Cruises ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle South Sea Cruises routes

Alternatieve maatschappijen en routes