Arrecife
Santa Cruz de Tenerife
Veerboten naar Tenerife
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Arrecife - Santa Cruz de Tenerife is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Arrecife - Santa Cruz de Tenerife

Nieuwste aanbiedingen voor Arrecife - Santa Cruz de Tenerife

Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife Veerboot

De Arrecife Santa Cruz de Tenerife veerdienst verbindt Lanzarote met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 13 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 7 keer per week en duurt 10 uur 10 minuten.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Arrecife Santa Cruz de Tenerife route tussen Lanzarote en Tenerife. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lanzarote naar Tenerife.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife is ongeveer 11h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife is 331 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • Boek overtochten van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
  : Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.
 • Ja, je kunt met een voertuig van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife reizen met
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
  : Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas
 • De afstand van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife is ongeveer 166 zeemijlen.

Arrecife Santa Cruz de Tenerife Veerboot klantenrecensies

 • "de overtocht van Lnazarote naar tenerife"

  Prima manier om goedkoop je te verplaatsen van Lanzarote naar Tenerife. Voor 4 personen en een buitenhut betaalde wij in totaal 140 euro. Hut is prima en de maaltijden zijn eenvoudig maar wat kun je nu zeggen van een complete warme lunch voor 5 euro. Er is zelfs animatie aan boord voor de kindren mochten die dat willen!! We vertrokken om 00.00 uur vanuit Lanzarote en kwamen om 17.00 uur aan op Tenerife, tussendoor hebben we wel 5 uur stilgelegen op Gran Canariia. de hut mag je de hele dag gebruiken en dat is wel zo prettig.

  'Murillo' travelled on Murillo

  Lees meer Lees minder

Arrecife Gids

De stad Arrecife ligt op het eiland Lanzarote, en maakt deel uit van de Canarische Eilanden in Spanje. Arrecife heeft zijn naam te danken aan de rock rif ('Arrecife' is Spaans voor 'reef'), die het strand in de stad beslaat. De stad is gelegen aan de oostkust van het eiland en de haven biedt verbindingen naar de andere Canarische Eilanden en naar andere bestemmingen in Europa en het vasteland van Afrika.
Bezienswaardigheden zijn onder andere El Charco de San Gines, een zout-water lagoon in het centrum van de stad, omringd door huizen. La Casa de Los Arroyo is een patriarchale residentie emblematisch van Arrecife en een verklaard historisch monument waar de "Blas Cebrera" Wetenschappelijk centrum staat.
De beschikbare bestemmingen vanuit de haven zijn Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma en Huelva.


Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is een prachtige havenstad gelegen op het eiland Tenerife, het grootste van de westelijke eilanden van de Canarische eiland archipel. Rond de belangrijke haven zijn brede lanen, pleinen en exotische aangelegde gebieden, waar ook een aantal prachtige voorbeelden van de modernistische architectuur te zien zijn. De geschiedenis van de stad dateert iets meer dan vierhonderd jaar terug. Ondanks Alonso Fernández de Lugo uitstappen op deze kust in 1494, heeft de stad niet beginnen te ontwikkelen tot een eeuw later, met zijn haven zijn de motor voor de groei die de stad in de tweede meest bevolkte heeft gemaakt op de Canarische archipel. In het centrum van de stad, vlakbij de zee, een aantal van de drukste straten en pleinen van de hoofdstad ontmoeten, zoals de Plaza de la Candelaria. Gelegen op het terrein van het voormalige fort van San Cristóbal, is zijn centrum voorgezeten door het monument voor de Triumph van Candelaria, een neoclassicistische stijl sculptuur in Carrara marmer en toegeschreven aan de Italiaanse Pasquale Bocciardo. Deze enclave wordt over het hoofd gezien door de 18e eeuwse gevel van de la Carta paleis, een prachtig voorbeeld van barok met neoklassieke elementen.

Vanuit de haven van de stad zijn er veerdiensten naar het vasteland van Spanje en de andere Canarische Eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking