anek_superfast_kriti_ii

Kriti II

Dit schip wordt niet meer bediend door Anek Superfast maar met Anek Lines

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Anek Superfast en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

Nadat de Kriti II samen met zusterschip Kriti I in Japan gebouwd was werden ze in de zomer van 1997 bij Anek Lines afgeleverd. Kriti II heeft capaciteit van 1500 passagiers en heeft in haar garages plek voor 719 voertuigen. Er zijn veel faciliteiten die u bezig zullen houden aan boord van de Kriti II. Van een maaltijd in een van de restaurants tot ontspannen in een van de bars.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

U heeft de keuze uit 134 hutten met in totaal 468 bedden. U kunt hutten aan de binnenkant of buitenzijde (uitzicht op zee) boeken. Een wekservice is inbegrepen en kunt u bij de receptie aanvragen. Tevens staan in de lounges van de Kriti II 208 vliegtuigstoelen die vooraf geboekt kunnen worden.

Extra faciliteiten aan boord

Wi-Fi is beschikbaar over het hele schip. Er is tevens een internetcafé waar u kunt ontspannen en op het web kunt surfen. Er is een geldautomaat voor degenen die geld willen opnemen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Kriti II gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Kriti II

anek_superfast_kriti_ii_2_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_bar_seating anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_view anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_wide anek_superfast_kriti_ii_buffet anek_superfast_kriti_ii_double_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_landing anek_superfast_kriti_ii_restaurant anek_superfast_kriti_ii_restaurant_2

Andere Anek Superfast Schepen

Kriti II Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip