Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar Lanzarote kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tenerife en Lanzarote, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Naviera Armas & Trasmediterranea. De Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 11 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tenerife Lanzarote overtocht tussen Santa Cruz de Tenerife and Arrecife.

Tenerife Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tenerife naar Lanzarote

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.