Tenerife

Hoe u overtochten vanuit Tenerife naar Fuerteventura kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Tenerife en Fuerteventura, met een gecombineerde 25 afvaarten per week. Naviera Armas biedt 2 routes, Santa Cruz de Tenerife naar Puerto del Rosario gaat 3 keer per dag & Santa Cruz de Tenerife naar Morro Jable ongeveer 4 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Tenerife naar Fuerteventura.

Tenerife Fuerteventura Kaart

Klik voor Kaart

Over Tenerife:

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over Fuerteventura:

3000 zonuren per jaar! Fuerteventura is het dichtstbij de Afrikaanse kust gelegen, en op één na grootste Canarische Eiland.

Het is 20 miljoen jaar geleden onstaan uit vulkanische activiteit en is daarmee het oudste Canarische eiland. Hoewel het merendeel van het eiland rotsachtig is, zijn sommige van de lange, onaangetaste witte zandstranden en turquoise zee de meest indrukwekkende van Europa.