Vergelijk overtochten van Stewart Island naar Nieuw-Zeeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een klein land, qua afmetingen vergelijkbaar met Groot-Brittannië en Japan. Met een populatie van maar vier miljoen is het land wonderbaarlijk dun bevolkt en sommige delen vrijwel onbewoond.

Het bestaat uit twee grote eilanden - creatief genaamd Noordereiland en Zuidereiland, en vele kleinere eilanden. Het archipel ligt in de Grote Oceaan, ongeveer 1.600 kilometer ten zuidoosten van Australië.

Nieuw-Zeeland heeft een gematigd klimaat. In de winter is het in het zuiden van het Zuidereiland relatief koud, maar mild in het noorden van het Noordereiland.

Vanwege de regelmatige seismische activiteit worden de eilanden door sommigen ook wel "The Shaky Islands" genoemd. Omdat ze op de breuklijn van twee tektonische platen liggen (de Pacifische en de Australische)zijn aardbevingen vrij gebruikelijk, met name in het zuidwesten van het Zuidereiland en het midden van het Noordereiland. Als resultaat heeft het Noordereiland een aantal actieve en slapende vulkanen.

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en heeft de bijnaam "Windy City". Wellington is op de oevers van de haven gebouwd en wordt omringd door bergen. Veel van Nieuw-Zeeland's nationale kunst- en culturele attracties zijn bevinden zich in Wellington.

Veerboten van Stewart Island naar Nieuw-Zeeland

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.