Singapore

Hoe u overtochten vanuit Singapore naar Great Karimun Island kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Singapore en Great Karimun Island, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Majestic Fast Ferry & Sindo Ferry. De Harbourfront Centre naar Tanjung Balai ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 40 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Singapore Great Karimun Island overtocht tussen Harbourfront Centre and Tanjung Balai.

Singapore Great Karimun Island Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Singapore naar Great Karimun Island

Over Singapore:

Singapore is een land en stadstaat in Zuidoost-Azië, gelegen op het zuidelijkste puntje van het Maleisisch schiereiland. Hoewel het een piepklein land is, is Singapore uitgegroeid tot een van 's werelds grootste commerciële hubs met het op drie na grootste financiële centrum.

42% van de populatie is buitenlands, een van de redenen dat Singapore een jong en divers land met vele verschillende talen, culturen en religies is.