Vergelijk overtochten van Porto Rico naar Dominicaanse Republiek
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek ligt in de Grote Antillen archipel in het Caribisch gebied, tussen Puerto Rico in het oosten en Cuba en Jamaica in het westen.

Het eiland is meer dan achttien duizend vierkante kilometre en is de tweede grootste van het Caribisch gebied, na Cuba, en biedt een verscheidenheid aan prachtige, natuurlijke omgeving, ideaal voor zowel jungle trekkers als strand liefhebbers.

Als de zon ondergaat, de Dominicaanse Republiek komt tot leven met carnaval, spectaculaire feesten en feesten. De festiviteiten zijn voornamelijk gericht op de beroemde merengue muziek, met regelmatig culturele viering van evenementen in bijna elke stad, zoals de Onafhankelijkheidsdag in februari en de Merengue Festival in juli.

Regelmatige veerverbindingen zijn elke week beschikbaar vanuit het naburige eiland land van Puerto Rico. De belangrijkste haven van de Dominicaanse Republiek ligt in de hoofdstad Santo Domingo aan de zuidkust, terwijl het punt van vertrek op Puerto Rico is San Juan.

Veerboten van Porto Rico naar Dominicaanse Republiek

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking