Porto Rico

Hoe u overtochten vanuit Porto Rico naar Dominicaanse Republiek kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Porto Rico en Dominicaanse Republiek, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Ferries Del Caribe. De San Juan naar Santo Domingo ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 13 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Porto Rico Dominicaanse Republiek overtocht tussen San Juan and Santo Domingo.

Porto Rico Dominicaanse Republiek Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Porto Rico naar Dominicaanse Republiek

Over Dominicaanse Republiek:

De Dominicaanse Republiek ligt in de Grote Antillen archipel in het Caribisch gebied, tussen Puerto Rico in het oosten en Cuba en Jamaica in het westen.

Het eiland is meer dan achttien duizend vierkante kilometre en is de tweede grootste van het Caribisch gebied, na Cuba, en biedt een verscheidenheid aan prachtige, natuurlijke omgeving, ideaal voor zowel jungle trekkers als strand liefhebbers.

Als de zon ondergaat, de Dominicaanse Republiek komt tot leven met carnaval, spectaculaire feesten en feesten. De festiviteiten zijn voornamelijk gericht op de beroemde merengue muziek, met regelmatig culturele viering van evenementen in bijna elke stad, zoals de Onafhankelijkheidsdag in februari en de Merengue Festival in juli.

Regelmatige veerverbindingen zijn elke week beschikbaar vanuit het naburige eiland land van Puerto Rico. De belangrijkste haven van de Dominicaanse Republiek ligt in de hoofdstad Santo Domingo aan de zuidkust, terwijl het punt van vertrek op Puerto Rico is San Juan.