Nieuw-Zeeland

Hoe u overtochten vanuit Nieuw-Zeeland naar Waiheke-eiland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Nieuw-Zeeland en Waiheke-eiland, met een gecombineerde 45 afvaarten per dag. Fullers Ferry biedt 2 routes, Auckland naar Waiheke gaat 24 keer per dag & Devonport (Auckland) naar Waiheke ongeveer 5 keer dagelijks. Sealink NZ biedt 2 routes, Auckland naar Waiheke gaat 3 keer per dag & Half Moon Bay (Auckland) naar Waiheke ongeveer 13 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Nieuw-Zeeland naar Waiheke-eiland.

Nieuw-Zeeland Waiheke-eiland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Nieuw-Zeeland naar Waiheke-eiland

Over Nieuw-Zeeland:

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden - het Noorder- en het Zuidereiland, en vele kleinere eilanden en is daarmee qua afmeting ongeveer even groot als Japan en Groot-Brittannië. Het heeft echter een inwonersaantal van maar 4,3 miljoen en dat betekent dat grote delen van het land zeer dun bevolkt zijn.

Het landschap is zeer divers en spectaculair en is een van de voornaamste toeristen attracties. Toeristen worden gelokt door de door gletsjers gevormde bergen, meren, stranden en thermale bronnen. Vanwege de geografische ligging is veel van Nieuw-Zeeland's flora en fauna uniek en zorgt voor adembenemende panorama's en uitzichten.

Het is niet verrassend dat Nieuw-Zeeland jarenlang 'God's eigen land' genoemd werd.