Letland

Hoe u overtochten vanuit Letland naar Zweden kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Letland en Zweden, met een gecombineerde 11 afvaarten per week. Stena Line biedt 1 Route, Ventspils naar Nynashamn die 10 keer wekelijks gaat. Tallink Silja biedt 1 Route, Riga naar Stockholm die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Letland naar Zweden.

Letland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Letland naar Zweden

Over Letland:

De Republiek Letland is een land in Noord-Europa en een van de Baltische landen aan de Baltische Zee. Het land wordt begrensd door Estland, Litouwen, Wit-Rusland en Rusland.

De 500km lange, onaangetaste kustlijn met witte zandstranden en bossen die bijna het halve land bedekken maken Letland tot een geweldige vakantiebestemming. Riga, de hoofdstad en bekendste reisbestemming, staat op de lijst van Werelderfgoederen.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.