Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar Spanje kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Lanzarote en Spanje, met een gecombineerde 2 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Arrecife naar Cadiz die 1 keer per week gaat. FRS VI biedt 1 Route, Arrecife naar Huelva die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Lanzarote naar Spanje.

Lanzarote Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar Spanje

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.