Lanzarote

Hoe u overtochten vanuit Lanzarote naar La Palma kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lanzarote en La Palma, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Naviera Armas & Trasmediterranea. De Arrecife naar Santa Cruz de La Palma ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 25 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lanzarote La Palma overtocht tussen Arrecife and Santa Cruz de La Palma.

Lanzarote La Palma Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lanzarote naar La Palma

Over Lanzarote:

Lanzarote is het meest oostelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Lanzarote is gevormd door vulkanische activiteiten en de plek waar grootste uitbarstingen plaatsvonden is nu het Nationale Park dat een kwart van het eiland beslaat. Op het eiland zijn tevens een aantal witte stranden te vinden en kan met verschillende watersporten beoefenen.

Over La Palma:

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel 'La Isla Bonita' genoemd, wat 'Het Mooie Eiland' betekend.

Er zijn een aantal leuke stadjes op La Palma, maar de hoofdattracties zijn toch wel het platteland en spectaculaire vulkanische landschap. In de hoofdstad van het eiland bevinden zich een aantal goed behouden oude gebouwen en keienstraatjes. Hier liggen de belangrijkste haven en internationale luchthaven.