La Palma

Hoe u overtochten vanuit La Palma naar Lanzarote kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Palma en Lanzarote, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Naviera Armas & Trasmediterranea. De Santa Cruz de La Palma naar Arrecife ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 30 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Palma Lanzarote overtocht tussen Santa Cruz de La Palma and Arrecife.

La Palma Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Palma naar Lanzarote

Over La Palma:

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.