Italy

Vergelijk overtochten van Italië naar Malta

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Italië en Malta, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Grimaldi Lines. De Salerno naar Valletta ferry overtocht opereert Weekly met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuut.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Italië Malta overtocht tussen Salerno and Valletta.

Italië Malta Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Malta

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Malta:

Malta is een dwergstaat gelegen ten zuiden van Sicilië in de Middellandse Zee.

Hoewel het een klein eiland is heeft Malta een rijke geschiedenis en een aantal van de oudste overeind staande gebouwen ter wereld. Vanwege de strategische ligging en havens in het midden van de Middellandse Zee zijn de eilanden bezit geweest van een reeks verschillende machten. Malta wordt wel eens beschreven als een enorm openluchtmuseum van 7000 jaar geschiedenis, niettemin is het mogelijk om er van het heden te genieten.